Vernisaj expoziția TEMPLUM - Diana Butucariu

Galateea Contemporary Art vă invită vineri, 17 iunie 2016, ora 19:00 la vernisajul  expoziției  ”Templum” a ceramistei Diana Butucariu.

”Templum”, expoziţia de ceramică a artistei Diana Butucariu însumează o serie de forme decorativ ambientale dar şi utilitare ce-şi propun ca prin imaginea creată să ofere reprezentarea unor trăiri regăsite în simbolistica termenului de templu. Obiectele concepute ca arhitecturi spirituale şi lăcaşe ale unor stări sufleteşti definesc crezul artistei din perspectiva unor diferenţe culturale şi religioase ce se regăsesc într-o comunitate, fiind o rectie asupra condiţiei de a trăi şi de a te adapta unui spaţiu adoptiv pe care existenţa cotidiană îl poate oferi.


Volumele create, aşezate pe trei, patru sau mai multe picioare sunt ordonate ca pentru un marş care are ca scop regăsirea identităţii de sine. Privite individual, obiectele par statice, aparţinând unui alt timp în care formele dramatic contorsionate tind să-şi găsescă un echilibru.


Acest tumult de forme exprimă un rezumat al drumului parcurs de artistă spre explorarea şi interiorizarea sentimentului de a trăi într-o lume ca un templu simbol al diversităţii umane.

Expoziția poate fi vizionată între 17 iunie și 17 iulie 2016.


Galeria Galateea Contemporary Art are ca scop promovarea artei ceramice contemporane
românești, prin dezvoltarea de parteneriate și colaborări cu galerii și centre de ceramică
internaționale.

Galeria Galateea Contemporary Art
Calea Victoriei 132, Bucureşti
tel: +40(0)21 317 3818,   +40(0)745 355 941

www.galateeagallery.com
www.galeriagalateea.blogspot.com
Program galerie
luni - vineri: 12 pm – 8 pm 

0 comentarii: