Galeriile Artmark: Succes Lavacow



Licitația aniversară Lavacow de seara trecută, 30 mai, confirmă tendințele actuale ale creșterii succesului comerțului cu artă online, înregistrând vânzări totale de peste 72.000 euro și o rată de adjudecare de peste 50%, devenind astfel cea mai bună licitație marca Lavacow și cea mai de succes licitație exclusiv online din România. 
 
Reușita licitației a fost asigurată de o operă remarcabilă de Ion Țuculescu, "Copilărie (Peisaj din Ștefănești)", adjudecată pentru 60.000 euro, dublul prețului de pornire. Opera provine dintr-o colecție privată din Italia și este însoțită de o scrisoare din partea soției artistului, Maria Țuculescu, care confirmă autenticitatea operei. Este cel mai bun rezultat obținut de un artist român într-o licitație exclusiv online și, totodată, un moment de memorat în lumea tranzacțiilor online cu artă românească.
 
Următoarea licitație Lavacow va avea loc online, pe 30 iunie, la ora 20:00, și va cuprinde opere de artă contemporană, inclusiv o selecție de lucrări a unor artiști internaționali de renume. Pentru mai multe informații, vizitați www.lavacow.com.

0 comentarii: