Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru isi iau “adio” de la spectacolul “Cafeneaua”

Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru isi iau “adio” de la spectacolul “Cafeneaua” pe 7, 13 si 20 iunie la TNB
Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru isi iau “ramas bun” de la spectacolul “Cafeneaua”, cu trei reprezentatii de adio, pe scena mare a Teatrului National din Bucuresti! Acestea se vor juca pe 7, 13 si 20 iunie.

Cei trei actori foarte indragiti ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze. Despre rolul sau din “Cafeneaua”, Horatiu Malaele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.”

“Cafeneaua”, a carei premiera a avut loc in 1997, si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea. Pe 7, 13 si 20 iunie publicul bucurestean este invitat sa ii aplaude pentru ultimele dati pe Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru in acest spectacol legendar.

Biletele la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro,bilete.ro si biletu.ro

0 comentarii: