Journey Pub: PSIHOatelier: Copilul invizibil. De la ură la iubirea de sine - Gaspar Gyorgy

* marți, 21 iunie 2016, orele 19.00 | bilet: 60 ron, 100 de locuri disponibile, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)
** înscrierea la atelier se face aici: http://paginadepsihologie.ro/cs-events/copilul-invizibil-de-la-ura-la-iubirea-de-sine/

_______GASPAR GYORGY_____
http://paginadepsihologie.ro/ | Pagina de Psihologie
Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, Președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, autorul cărții "Copilului invizibil".

_____PSIHOatelier______
În fiecare adult există un copil rănit – nimeni nu a avut o copilărie perfectă! Fiecare dintre noi poartă în suflet experiențele negative mai mult sau mai puțin traumatice din copilărie, care sunt bine stocate în memoria noastră emoțională și care se activează automat atunci când întâlnim persoane ce ne frustrează în aceeși manieră în care au făcut-o și părinții noștri în copilărie. Aceste persoane adesea sunt partenerii de viață, copiii, prietenii sau cunoscuții noștri.
Acest copil interior rănit este o parte din noi de care încercăm să scăpăm cu disperare, de care ne este rușine și jenă, dar care ne urmează mereu - deoarece își cere drepturile psihologie și vrea să revină acasă, în povestea noastră de viață.

Călătoria de la ură la iubirea de sine este responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi, iar în cadrul atelierului din 21 iunie de la Joruney Pub vom vorbi despre cum putem da startul acestei călătorii și cum să-i facem loc copilului invizibil în casa sufletului nostru, folosindu-ne de umanul din noi, de știință și de #puterearelațiilor.

Atelierul este o experiență emoțională inedită în care teoria validată științific este îmbinată cu experiențe personale din viața autorului și prezentate cu empatie, umor și o stare de prezență conștientă. Pentru a vă încuraja să vă regăsiți fiecare copilul interior, Gáspár György va răspunde tuturor întrebărilor voastre.

Cuvinte cheie: mindfulness, traumă, auto-compasiune, recunoștere, analiză, revoluție, vindecare, prețuire de sine.
Vă așteptăm cu drag!

____CARTEA - Copilul Invizibil_____
http://paginadepsihologie.ro/produs/copilul-invizibil/
„În remarcabila sa carte, Gáspár György ne dezvăluie o perspectivă inedită asupra conceptului de parenting, arătând că nu doar copilul e important, ci şi părintele. El explică în detaliu dinamica interacţiunii părinte-copil şi progresul ce rezultă din această legătură specială. Cartea îmbină perspicacitatea clinică şi inteligenţa analitică, fiind o nepreţuită sursă de informaţii pentru cei care lucrează în domeniul sănătăţii mintale, dar mai ales pentru părinţi. O recomand cu căldură.“ – Dr. Frank M. Dattilio, profesor-asociat în Departamentul de Psihiatrie al Şcolii de Medicină de la Harvard, specialist în terapie cognitiv-comportamentală. Cartea a apărut la Curtea Veche Publishing.

Parteneri media: Pagina de Psihologie, Orasul Vorbeste, Filme-carti.ro, Bookuria.info, Romania Pozitiva, InOras.ro, Bookblog.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, UrbanThings.ro, Mamapetoc.ro, RoEvents.ro

* bilet: 60 ron, 100 de locuri disponibile, la Journey Pub
** înscrierea la atelier se face aici: http://paginadepsihologie.ro/cs-events/copilul-invizibil-de-la-ura-la-iubirea-de-sine/

Contact organziare PSIHOatelier: Andreea Tincea – 0747817938

Contact bilete și rezervări: simona@paginadepsihologie.ro

0 comentarii: