The Kryptonite Sparks, Pinholes si Sunet Fin la SHINE 2016

Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, SHINE s-a bucurat de prezenta a peste 7000 de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit  “Best Alternative Festival” in 2015 ! Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival Bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si pana acum au fost confirmate trupele SUBCARPATI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS, COMA, ELDERBROOK, AEON BLANK, LIGIA HOJDA, N.O.R. si belgienii de la BOOGIE BELGIQUE.
 
The Kryptonite SparksPinholes si Sunet Fin se alatura festivalului pentru a completa cele doua zile de sarbatoare cu o muzica pe care o iubim!

The Kryptonite Sparks
Descrisa ca "Un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie, alternative, funk, punk si hard rock" formatia 'The Kryptonite Sparks' recreeaza pe scenele romanesti groove-ul si aroma britanica a anilor 70'.
http://www.thekryptonitesparks.com/
https://www.facebook.com/kryptonitesparks/info/?tab=overview
https://www.youtube.com/watch?v=TfDyeRJfjwI

Pinholes
Pinholes este o formatie romaneasca care compune si respira muzica rock impodobita cu influente muzicale de la post/art-rock la shoegaze si post-punk.
https://soundcloud.com/pinholes
https://www.facebook.com/pinholes.zmei/info/?tab=page_info
https://www.youtube.com/user/PinholesZmei

Sunet Fin
Sunet Fin este un proiect Alternative Hip-Hop care imbina elemente muzicale atipice clasicului gen.
"Asta e proiectu', ce-ti arde filamentu' / Se ia curentu', din periferie pana-n centru/". Fiind un stil ce alatura rap cu rock, condimentat cu alte influente, i-am zis alternative hip-hop"
https://www.facebook.com/sunetfin/info/?tab=page_info
https://www.youtube.com/c/sunetfin

 
Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.rosi in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:
ShineTogether: Pachet de 5 abonamente AG pentru 5 persoane la pret de 4 - categoria Acces General. Dupa ce cumparati pachetul primiti pe mail inca 4 invitatii ! la 360 lei
Abonament Golden Circle (presale): 110 lei
Abonament Acces General (presale): 90 lei
 
In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Datorita cererii foarte mari de abonamente de doua zile, cel mai probabil nu vor exista bilete de o zi. 
 
Shine Festival– un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts sprijinit de GTI Taxi, Ciuc Premium si iCentre.

0 comentarii: