Un Show Cinstit by Marius Neagu

Barbierii este un concept de salon destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Frizeria relaxata este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.
Pe 30.05.2016 langa salonul Barbierii pe un un gang urban amenajat cu covor rosu si mese de cocktail au defilat 8 baieti ce purtau barbi si tunsori de iti sta mintea in anii 40'. Tot ei, in cadrul prezentarii au aratat oamenilor mesaje cum ar fi  " FA RAI DIN CE AI " ca fiecare dintre invitati sa traga un semnal de alarma si sa se gandeasca si la partea  "coloanei vertebrala" ceea ce tine de demnitate.


Barbierii au insuflat in show ideea de a fi noi asa cum suntem, fara sa ne ascundem dupa un sacou sau vreo masina scumpa, au trezit spiritul de OM care poate fi fericit si daca nu exista bani cu duiumul si care stie ca fericirea chiar vine din interior si cel mai important este sa nu uitam radacinile.  Oricat de mari am fi tot mai mare-i Dumnezeu.

Conceptul Barbierii (lansat ca si Barbershop by Neagu Marius) a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc cool in care barbatii nu vin doar sa se tunda si sa fie aranjati ci si sa socializeze.

Parteneri: Jägermeister / Silva / @True / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / The Storyalist / Dear Barber Romania / Garajul Francez / Men'S Cave - Clothing Concept Store / Miko Beauty Center / Nirolf / Sogni Accessories / urban monkey / Atelier Paris Make-Up Bucuresti / CityDent/

Parteneri media: Stil Masculin / Vulpescu.eu / Barbosul.ro / Bucharest style / Creative Class / Denis Radu PR / DivaHair.ro / Revista FPM / Gabriela Simion / InstaGlam / InStilulMeu.ro / IQool / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Last Minute Couture / Louise Ro / MissTV / Pia Marina Voicu / Orasul Meu / Presa In Blugi / Read My Mind / Revista Atelierul / Social Agenda / romanticu.org - Robert Cadar / Stup Art-Fashion / Suburban Magazine / Urban Things - Chestii Urbane / The Essence of Style / Big City Life

0 comentarii: