Armand Assante, invitat surpriza la petrecerea indiana a Loredanei

Vineri, de ziua ei de nastere, Loredana a fost sarbatorita cu o petrecere indiana alaturi de familie, echipa si de prietenii apropiati.

Printre invitati s-au aflat Zdob si Zdub, veniti special de la Chisinau, Nadir, Alex Abagiu si Sorin Stratulat – echipa sa de beauty & hair-, Radu Mada – stilistul artistei, prieteni sositi de la Constanta ca sa-i ureze Loredanei “La multi ani”, dar si o parte importanta a echipei cu care lucreaza in ProTV sau la Media Pro Music. Petrecerea a avut si un invitat surpriza: actorul Armand Assante.  Aproape toata lumea a respectat codul petrecerii si a purtat haine de inspiratie indiana, inclusiv tatal artistei, Vasile Groza, sau fiica sa, Elena, pe care-i vedeti in fotografiile atasate.

Momentul culminant a fost sosirea tortului supraetajat facut cu foita de aur, unul dintre cadourile echipei, tort care i-a reamintit si Loredanei, dar si invitatilor de cel mai recent mare show – Imaginarium – pe care artista l-a dus pana la New York.

Tema petrecerii a fost aleasa de Loredana care in primavara acestui an a facut o lunga calatorie in India ca o completare a interesului manifestat constant pentru o viata spirituala si emotionala echilibrata si un trai sanatos.

Iata cateva fotografii de la petrecere cu o Loredana fabuloasa intr-o tinuta Indiana spectaculoasa.
Credit foto: Sorina Andreica

0 comentarii: