The Chemical Brothers, Editors, Tinie Tempah și mulți alții la Sziget 2016



Lista de artiști pentru Sziget 2016 devine din ce în ce mai diversă, reprezentând toate genurile. Printre noile nume anunțate îi regăsim pe The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, BOY, BØRNS, Fedde Le Grand, Laidback Luke și mulți alții. Acesta este ultimul anunț major pe plan muzical al festivalului de 7 zile, programul fiind aproape gata. Biletele se vând în ritm record, deci cei care doresc să petreacă 7 zile la rând și să se bucure de atmosfera Szigetului ar fi recomandat să le cumpere cât mai curând.

Noi evenimente care au loc în cele peste 50 de locații ale festivalului sunt adăugate constant programului celor șapte zile de distracție pe Insula Libertății. Vizitatorii Szigetului se pot bucura nu doar de cele mai bune producții muzicale de pe Scena Mare și de la celelalte locații binecunoscute, dar pot descoperi și instalații captivante, programe diverse și evenimente de artă contemporană, cum ar fi circul, teatrul, dansul, teatrele de stradă și multe alte. Diversificatul program de 7 zile e aproape gata, planul detaliat al evenimentelor urmează să fie comunicat săptămâna viitoare.

Pe Scena Mare îi vom vedea, în data de 10 august, pe The Chemical Brothers, în timp ce Tinie Tempah e programat pe 14 august. The Chemical Borthers au redefinit genul muzical electro în ultimii 20 de ani, ramânând în același timp fideli unui concept simplu: un concert trebuie să creeze un spațiu audio-vizual transcendent în care publicul se poate pierde pe durata showului. Rapperul britanic de 27 de ani, Tinie Tempah, va aduce cu siguranță niște vibrații bune pe Scena Mare, el fiind unul dintre cei mai simpatici soliști din zilele noastre.

Scena OTP Bank A38 Stage e încântată să-i găzduiască pe Editors, care revin official pe insulă, alături de duetul carismatic al Valeskăi Steiner și Sonjei Glass, adică BOY, solistul american BØRNS. De asemenea, vor mai concerta și Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Noisia 'Outer Edges' și Kasra.

Uriașul cort al muzicii electronice se umple și el de nume bune, alături de numele deja anunțate, precum Afrojack, Vinai, Dyro, DVBBS, Zedd, Nicky Romero urmând să concerteze și Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo și Laidback Luke. Telekom Arena îi va găzdui de asemenea și pe Apster, StadiumX, Breathe Carolina, Nick Talos, Blinders, 2empress, Ravitez, Las Salinas și Yves V.

Biletele se vând în ritm record-abonamentele pe cinci zile s-au epuizat deja, iar din cele pe șapte zile s-a vândut mai mult de 90% din stoc. Astfel, cei care doresc să se bucure de cele 7 zile pe Insula Libertății ar face bine să se grăbească!
Mai multe informații pe www.szigetfestival.ro

0 comentarii: