Concert acustic Red Magnetic - 17 iunie

Vineri, 17 iunie, va invitam la o cantare acustica a formatiei bucurestene progressive rock Red Magnetic , alaturi de invitatii sai.

"Red Magnetic şi-a început cãlãtoria în 2006 sub numele RedLine ghidatã de un alternative care va ajunge treptat în sfera progressive, aşa cum o întâlnim astãzi. Perseverentã şi visãtoare fãrã cusur, Red Magnetic a lansat mai multe materiale discografice de-a lungul carierei, cel mai recent fiind dãruit spre ascultare chiar anul acesta: “The Second Shadow” (puteţi citi o recenzie a sa aici : http://www.jurnalrock.ro/recenzie-red-magnetic-the-second-shadow/ ).
Trecând peste schimbãrile de componenţã şi de nume, Red-ul sfideazã brav legile muzicii şi strãbate ritmic anii trecãtori cu o poftã nesfârşitã de mai mult." (Jurnal ROCK, http://www.jurnalrock.ro/red-magnetic-si-fascinatia-pentru-progressive-interviu/)
In 2015 activitatea concertistica a trupei a fost in primul rand legata de comunitatea Progressive Soldiers (http://www.concerte-azi.ro/progressive-soldiers-turneu)



Doors: 20.00
Support: 10 RON

FB event: https://www.facebook.com/events/142294096185905/

0 comentarii: