Stagiunea de la Palatul National al Copiilor se reia pe 12 septembrie, cu spectacolul “Dineu cu prosti”

Stagiunea de la Palatul National al Copiilor se reia cu doua reprezentatii ale unui spectacol emblematic: Dineu cu prosti”  se va juca pe 12 si 13 septembrie, in distributia deja binecunoscuta ce ii include pe: Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Medeea Marinescu/Aylin Cadir, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica/Teodora Mares, Dorin Andone/Tomi Cristin si Alexandru Georgescu te asteapta laPalatul National al Copiilor pentru o comedie pe cinste!

Iar daca iubesti muzica si dansul avem inca o propunere pentru tine:  pe 27 septembrie te invitam la Palatul National al Copiilor, la "Un Alt Fel De Cabaret", un spectacol cu un concept unic in Romania! In distributie: Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu, Florin Botis si Ozana Barabancea! Detalii, imagini din spectacol si locurile cele mai bune le gasiti pe www.unaltfeldecabaret.ro

Te-ai distrat copios la “Ma mut la mama!” si ai ras cu lacrimi la “Ma mut la…tata?” Primul serial de teatru din Romania continua cu Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! Raspunsul il vei afla pe 3 octombrie de la  Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu,  Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu. Regia: Gelu Colceag.

Te incanta o incursiune in Bucurestiului interbelic? Atunci nu pierde intalnirea de la Palatul National al Copiilor, cu Take Ianke şi Cadîr! Vino sa razi cu pofta, alaturi de Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana, intr-un spectacol plin de haz, pe 4 octombrie!

Pe 8 octombrie esti invitat la Palatul National la o comedie de cinci stele! Umorul de situatie este la inaltime, in spectacolul “Un bărbat pentru Sara”! In distributie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile si Constantin Cotimanis.  Regia : Claudiu Goga.

Iar pe 14 octombrie Mihai Calin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleont, Raluca Aprodu și Leonid Doni te așteapta cu dialoguri comice și o dezbatere cel putin savuroasa, in spectacolul “Prenumele”.

Bilete pentru toate spectacolele gazduite de Sala Mare a Palatului National al Copiilor se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, mystage.ro, bilete.ro, blt.ro.

0 comentarii: