4ENERGIEA - Celebrated by Grolsch - 17 martie

Sărbătorim 4 ani de Energiea cu 4 experienţe senzoriale
#4energiea

Au trecut 4 ani de când Energiea a devenit locul preferat al experimentaliștilor, locul unde provocările pline de creativitate și-au găsit un loc de joaca. Pe 17 martie, Energiea aniversează 4 ani de experiențe pentru toate simțurile.

Aici au trecut pragul toate genurile de muzicieni și DJ, cu cele mai cool premiere din domeniul muzical. Stabilimentul de informare și experiment urban este locul de unde au fost transmise emisiuni radio live, este locul momentelor pline de creativitate, special concepute pentru consumatorii experimentaliști.

În această perioadă, Energiea a oferit experiențe pentru toate simțurile, a promovat de la experimente vizuale, la cele mai noi sunete din muzica underground și nu numai, și a adus în prim plan cele mai savuroase experiențe culinare.

La 4 ani aniversari, senzorialul iese și mai mult în evidență. Alături de Lucian Ionescu, artist vizual nonconformist specializat în echilibrarea elementelor date în forme și structuri surprinzătoare, arta va celebra cei 4 ani aniversari Energiea. În timp ce pe fundal Soundopamine, Fjordisko și DJ Bully vor mixa în stilul lor caracteristic, iar Coté va anima atmosfera cu o mapare experimentalistă.

La mulți ani plin de creativitate și simțuri experimentaliste!

 
Fb event: https://www.facebook.com/events/1588325514739383

0 comentarii: