The Mono Jacks * Grimus * Toulouse Lautrec * Jurjak - otto.Live

– otto.Live –
 – OPENING EVENT
 ---- The color of the chameleon is changing ----

LINE-UP: The Mono Jacks, Grimus, Toulouse Lautrec, Mr.Jurjak, Chivu


THE MONO JACKS sunt o colecţie de gânduri şi emoţii puse pe note. Vei simţi asta cu uşurinţă dacă ajungi la un concert de-al lor şi probabil că vei remarcă şi faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care frământă, o energie care nu ratează nici o dată pentru că te loveşte în plin.
Toate acestea au început să prindă viaţă în toamna lui 2008 la iniţiativa lui Doru Trăscău.

2010 este anul lansării albumului de debut “Now în Stereo”, album urmat ulterior de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” şi va marca un punct de referinţă în activitatea compoziţională a formaţiei. La aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă şi îşi vor încheia activitatea.În primăvară lui 2015, The Mono Jacks revine pe scenă muzicală, după o pauză de un an şi jumătate.


“Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simţit, auzit sau visat. Poţi să le spui amintiri, sau emoţii, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, că o colecţie.” – Doru Trăscău
 

 GRIMUS, o trupa care tocmai şi-a sărbătorit cei 10 ani de activitate, este cu siguranţă una dintre cele mai iubite trupe de rock alternative autohtone. Originari din Cluj, cei şase băieţi au depăşit de mult granitile transilvănene în materie de notorietate, ei concertând peste tot în România dar şi la festivaluri şi evenimete internaţional de prestigiu precum Exit Festival, Eurosonic, Sziget Festival sau Rock For People Festival, definitivându-şi poziţia pe scenă rockului alternativ local printr-un stil aparte şi o abordare foarte matură.
 

 TOULOUSE LAUTREC: descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajişti verzi şi întinse în faţă castelului şi au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare şi mirosul parfumurilor de contesa rumenă în obraji. Deşi predestinaţi studiului academic şi educaţiei alese, viaţă i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societăţii. Influenţaţi iniţial de Rene Pricetau şi John Lewis Brown ei şi-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obişnuiţi ai localurilor de noapte, sunt pasionaţi de femei, absint şi opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret şi îmbătaţi de succes sparg fetele tobelor din localuri şi se uită sub crinolinele fetelor.

JURJAK este un nou proiect muzical inedit ce şi-a făcut apariţia pe piaţă autohtonă recent. Cu numai două single-uri la activ – Şoapte şi Future EX – Jurjak a reuşit să se facă cunoscut şi apreciat cu ajutorul stilului special abordat, un electro-blues cu accente psychedlice uşor “neşlefuite”.

“După nopţi în care m-am jucat de-a muzică, m-am trezit cu multe idei de piese care acum se vor transformă într-un album numit ‘Lemon BLUEs’ – dominat de un sound electro cu influenţe de blues-psychedelic”, explică Jurjak, care acum lucrează cu Daniel Olteanu şi Vladimir Pochorschi pentru formă finală a albumului de debut.
______________________________
____________
☊ SOUND: FUNKTION ONE
☊ Powered by: Blue Balloon, Radio Seven, UTV
☑ Open doors: 22:00.
☑ Invitations are valid until 00:00, no exceptions.
☑ No Smoking Allowed
☑ Locaţia îşi rezervă dreptul de a-şi rezervă clientela.
______________________________
____________
______________________________
____________
☑ Tickets: 40 LEI << 24:00 >> 50LEI
☑ Pre-sale available 30 LEI
☑ Pre-sale tickets: https://goo.gl/rbrBNn

0 comentarii: