URMA revine luni în Fabrica! #acousticalternative



URMA revine luni in Fabrica!
 
Motto:
URMA scapa turma!
 
Clujenii de la Urma vor urca luni seara, 28 martie, pe scena din Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) pentru un acoustic alternative live. Pretul biletului este de 30 de lei (EventBook.ro).
 
URMA - Terminus / MTV Unplugged Rehearsals with Green Orchestra
URMA - Buy Me With a Coffee / MTV Unplugged ft. Green Orchestra
 
Urma este o trupa de acoustic alternative infiintata la Cluj in martie 2003. Influentele celor de la Urma, conform paginii lor de Facebook, sunt: “Muzica si lumea buna, de cele mai multe ori servite impreuna, la un vin rosu sau la o cafea proaspata, in functie de anotimp”.
 
Componenta: Mani Gutau - words & guitar, Dominic Csergo - drums, Mihai Moldoveanu - bass, Vlad Cotrus - guitar, Luis Palomino - saxophones & flute, Sebastian Burneci - trumpet.
 
Discografie:
2004 – Nomad Rhymes
2005 – Anger as a Gift
2007 – Trend Off
2013 - Lost End Found
 
Unsprezece muzicieni au lucrat pentru albumul cu numarul 3, intitulat Trend Off, scos in 2007. Masterizat in Germania si avand o calitate a sunetului deosebita, albumul a fost ilustrat de cunoscutul fotograf Cosmin Bumbut.
 
Piesa Urma - Terminus de pe albumul Lost End Found (2013) a stat sapte saptamani la rand pe locul 1 in Topul Radio Guerrilla si a strans pe YouTube peste jumatate de milion de afisari.
 
Urma - Refuse #unitisalvam
Urma - Terminus (Live at Guerrilive Acoustic Sessions)
-------------------
Data si ora: luni, 28 martie, ora 21
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Urma
Pret bilet: 30 de lei (EventBook.ro)
Facebook Event: Concert URMA @Fabrica

0 comentarii: