Noul album semnat The Cat Empire este in topurile iTunes din 16 tari

"Rising With The Sun", cel mai recent material discografic al trupei The Cat Empire este deja in topurile iTunes din 16 tari, printre care si Romania. Albumul lansat la inceputul lunii martie se bucura de aprecieri atat din partea fanilor, cat si din partea presei de specialitate. Revista Rolling Stone a descris materialul ca fiind "An ebullient celebration sans frontiers".
 
The Cat Empire este una dintre cele mai de succes trupe din Australia recunoscuta la nivel mondial, pe langa Tame Impala si AC/DC. Cu o cariera de 12 ani, grupul a vandut peste 500.000 de mii de bilete la concertele de anul trecut, iar show-ul sustinut la Royal Albert Hall din Londra a fost sold out cu luni inainte. 
 
De-a lungul timpului, trupa a sustinut cateva turnee mondiale si a vandut peste 2 milioane de albume in intreaga lume.
In prezent trupa isi promoveaza noul album, iar turneul poposeste si la noi. Pe 23 octombrie la Arenele Romane, The Cat Empire pregatesc un show plin cu veselie si culoare pentru toti fanii lor. 
 
Biletele pentru concertul THE CAT EMPIRE de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)
 
Pana pe 1 iunie biletele earlybird au urmatoarele preturi:
- Golden Circle, in fata scenei, 120 de lei 
- Acces General, 80 de lei
 
Dupa 1 iunie, pana pe 20 octombrie, biletele vor costa 150 de lei Golden Circle si 90 de lei Acces General. In ziua concertului la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei, cele Golden Circle sigur se vor fi epuizat de mult.
 
Capacitatea locatiei este de 1600 de persoane. Numarul de bilete Golden Circle puse in vanzare este de doar 300 de bucati.

0 comentarii: