Pixels - show aniversar & lansare album - 14 aprilie

Pe 14 aprilie Pixels laseaza pe orbita al treilea album - ROK, un material la care formatia a lucrat 4 ani. Cu aceasta ocazie, trupa sarbatoreste si 10 ani de existenta.

Invitat special este SILENT STRIKE, care si el se gandeste ca acum 10 ani lansa primul album.

Bilete: 25lei in pre-sale pe eventbook.ro
30 lei, in seara evenimentului, la intrare in club.
Albumul digital se va distribui gratuit la concert.
FB event: https://www.facebook.com/events/189749788063477/
============================================
Albumul va contine 12 piese printre care veti regasi single-urile: Silk And Silicone, Electric Blood, Woods dar si Night.

2016 este anul Pixels. O trupa care este la al treilea album și care a trecut prin multe până să ajungă aici. La 10 ani de la înființare, trupa Pixels își propune un an activ și cu un album lucrat îndelung, timp de 4 ani. Albumul se numește ROK și este înregistrat și mixat la creativelaboratories.ro și sprijinit de greenvillemusic.ro.

Pixels înseamnă circuite, înseamnă sunet, silicon și satin; o legiune a cărei valoare este mai mare decât suma părților sale. Anul acesta, se împlinesc 10 ani de Pixels.

Asta înseamnă:

...trei generații de membrii: Dan Șerbanescu, Alexandru Buzea, Alexandru Catrina, Marius Lung, Irina Creangă.

...si zeci de scene: Delta Music Fest (alături UNKLE), Stufstock (alături de Deus), Fabrica (alături Sofa Surfers), Party Orange (alături de Sophie Ellis Bextor), Control (alături de Lowe), InTransylvania, Shine Festival, StreetDelivery etc.

Componenta actuala a formatiei este: Catalin Rulea - Voce / Chitara / Sintetizator, Andreas Aron - MC / Bas, Tudor D. Popescu – Tobe, Liviu Iancu - Sintetizator / Backing Vocals, Ana Maria Alexie – Voce.
--------------------------------------------------
======================================

¬ A sosit momentul să deschidem un nou capitol. ROK este cel de-al 3-lea album Pixels. Unul în care ne-am propus să explorăm ideea de contradicție: analog și digital, chitară și sintetizator, puls uman și beat programat; totul adus împreună de o voce androgină, unanimă. ¬ - PIXELS

 

0 comentarii: