Peste 230.000 de euro au ajuns la aproximativ 200 de persoane afectate de accidentul Colectiv - Fundatia Estua

Fundatia Estuar a distribuit, pana in prezent, peste 230.000 euro catre aproape 200 de persoane afectate de accidentul din Clubul Colectiv - atat supravietuitori ai accidentului dar si familii ale persoanelor decedate.
 
Fundatia Estuar va dezvolta pe tot parcursul anului 2016 Programul de sprijin pentru victimele accidentului din Clubul Colectiv, prin:
Servicii de terapie, individuala sau de grup. In acest sens, in fiecare zi de miercuri sau de joi, se organizeaza sun conducerea dr. Cristian Andrei grupuri de suport, unde familiile si prietenii celor ce au decedat in urma cumplitului accident se pot intalni (fiecare joi de la ora 8 pm). De asemenea, in fiecare miercuri, de la ora 8 PM, supravietuitorii se pot intalni cu scopul de a trece mai usor peste urmarile accidentului. 
Decontari de facturi ca urmare a interventiilor medicale ale supravietuitorilor accidentului din Clubul Colectiv. Aici, cu sprijinul sponsorilor privati, decontam plata de manusi si costume compresive, medicamente si produse farmaceutice necesare in vindecarea ranilor, diverse interventii terapeutice, de recuperare si reconstructie, in functie de buget. 
Alocarea de diverse produse de tipul cremelor, gelurilor speciale si necesare in procesul de vindecare. 
 
Fundatia Estuar
031/41.71.888
Persoana de contact - Amedeea Enache, director executiv

0 comentarii: