byron și Rome canta pe 8 aprilie la Hard Rock Café din București

Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 22:30, la Hard Rock Café București (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău), trupa byron începe mini-turneul double bill Acoustic Melange Tour. Partenerii lor de scenă vor fi luxemburghezii de la Rome ce vor veni într-o formulă inedită de duo acustic in cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts  si Overground Music !

Inițiat în 2005 și având o bogată activitate concertistică și discografică, Rome este proiectul artistului luxemburghez Jerome Reuter. Împletind pasiunea lui pentru istorie și poezie cu o muzică de inspirație acustică, cu tușe diverse de la darkwave la post-punk, Rome creează peisaje muzicale cinematice, cu o identitate aparte. Pe 1 aprilie proiectul va lansa la reputata casă de discuri germană Trisol Music Group noul mini-album de studio Coriolan, bazat pe povestea eroului tragic shakespearian din piesa titulară.


Obișnuiți ai scenei din Hard Rock Café, cei de la byron vin în premieră în cunoscutul loc de concerte cu o abordare unplugged a repertoriului propriu. byron acustic înseamnă mult mai mult decât byron „scos din priză” – pe langă orchestrațiile deosebite și instrumentația diversă, este un mod distinct de a privi muzica, cu această ocazie trupa punându-și compozițiile într-o cu totul altă lumină. Pe lângă piese de pe cel mai recent album, Eternal Return, înregistrat vara trecută la Dublin, byron vor veni și cu piese mai vechi, de pe primele albume, și promit chiar câteva surprize plăcute. 

Haideți așadar vineri, 8 aprilie, la Hard Rock Café pentru dublul concert Rome și byron! Biletele se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.  www.byronmusic.ro
www.rome.lu

 Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală,
- 50 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)


Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile
Un eveniment BestMusic Live Concerts si Overground Music powered by ROCK FM

0 comentarii: