Saptamana Sunetului: Concert PFA Orchestra & MAJA Osojnik - 17 martie

Joi, 17 martie 2016, in cadrul primei editii a Saptamanii Sunetului la Bucuresti, organizatorii festivalului creeaza platforma culturala pentru intalnirea dintre PFA Orchestra si invitata festivalului, artista Maja Osojnik.

Concertul va avea loc incepand cu orele 20.00, la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, in Știrbei Vodă nr. 33, la Sala George Enescu.

Fb event: https://www.facebook.com/events/519001978280072/

MAJA OSOJNIK (AUSTRIA)
Una dintre cele mai versatile și eclectice artiste de origine slovenă, MAJA OSOJNIK caută mereu noi provocări, manifestându-se cu curaj în diferite forme de expresie muzicală. A compus muzică pentru teatru, dans contemporan, film mut și de animație, dar și pentru diferite ansambluri.

O preocupă experimentele cu sonorități mai puțin obișnuite ce depășesc dogmele sau standardele convenționale; caută echilibrul între muzica jazz și cea de avangardă, între improvizație, muzică electronică, pop și contemporană, extrăgând diverse elemente spre a le integra într-un tot coerent. Este membru fondator al ansamblului de muzică contemporană Low Frequency Orchestra - www.maja.klingt.org

PFA ORCHESTRA (ROMANIA)
PFA Orchestra a fost formată în noiembrie din 2015 cu ocazia festivalului de muzică spectrală Sonic Trans-Fusions, iar muzicienii participanți sunt aleși dintre bucureștenii cu cele mai interesante proiecte experimentale. Membrii sunt : Diana Miron, David Szederjessi, Catalin Lungu, Marian Câtu, Cristian Fierbințeanu, Dan Michiu Dinescu, Andreea Tincea, Daniel Stanciu, Bogdana Dima, Laurențiu Coțac și Cosmin Postolache. Orchestra completă (13 muzicieni) a performat la Tranzit.ro /București, Control Club, CNDB și Radio România pentru Art's Birthday 2016.
Genre: contemporary / improvised / free

Evenimentul este creat de Saptamana Sunetului - http://saptamanasunetului.ro/

0 comentarii: