Vocea României alături de campionul Tomáš Verner în spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ

Mihai Chițu, câștigător al show-ului "Vocea României", este invitat special al super-producției DRACULA PE GHEAȚĂ de la București, pe 6 aprilie, la Sala Palatului. În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg lansează premiera mondială a celui mai recent spectacol al său în țara de origine a lui Vlad Țepeș, înainte de a pleca în turneu internațional. În distribuție: campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro, Tomáš Verner.
 
O voce de aur pentru un campion de aur. Piesa lui Mihai Chițu, interpretată live, va însoți solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, rătăcit în umbrele Transilvaniei și în castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret întunecat. Șoapte este titlul piesei și este compusă special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonoră a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (piesa Olypmia), dar și pentru compozițiile transformate în memorabile spectacole pe gheață. Prințesa Anastasia, „Spărgătorul de Nuci și Lordul Întunericului, „Alice în Tara Minunilor” au furat inimile fanilor din întreaga lume.
 
«Nimic nu e intâmplător în viață. Am fost fascinat de mic de acest sport nobil și iată că, peste ani, am șansa de a cânta în cadrul unui adevărat regal al patinajului. Șoaptevorbește despre dragoste și sentimentele adânci pe care le încearcă orice îndrăgostit atunci când se teme că și-ar putea pierde aleasa inimii» spune Mihai. În paralel, artistul se pregătește să lanseze o nouă piesă și lucrează de asemenea la un nou clip, dedicat fetiței sale. 
 
Spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ aduce laolaltă campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri impresionante, ample instalații video, lumini spectaculoase și efecte speciale, completate de muzică, pentru a recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula, și a sa poveste de dragoste eternă. În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și  330 lei atât la București (6 aprilie), cât și la Cluj Napoca (22 aprilie, spectacol reprogramat din 8 aprilie). Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din București, str. Polonă, nr. 15.

0 comentarii: