Spellground Festival - The Electro Vibe | Capitol II

După FRITZ KALKBRENNER, CREW LOVE, DENNIS FERRER, ANDRE HOMMEN, ALEX KENNON, noi nume internaționale sunt anunțate pe scena ELECTRO de la Spellground Festival.
 
TUBE & BERGER, unul dintre cele mai hot duo-uri de seasoned house din lume, cu peste 25 de milioane de play-uri în YouTube și unul dintre cele mai bine vândute act-uri în 2013 și 2014 în Beatport, urcă pe scena Spellground Festival cu un LIVE ACT.
 
Din Danemarca vine Rene “NOIR” Kristensen, DJ-ul care împreuna cu Haze (proiectul Noir & Haze) ne-a adus unul dintre cele mai mari hituri ale ultimilor 10 ani, “Around”. Piesa l-a inspirat chiar pe Solomun (Diynamic Music), remixul acestuia devenind track anthem în mai toate seturile DJ-ilor internaționali și imnul sezonului 2012 pe Insula nopților albe, Ibiza.
 
Un vibe exotic aduce pe scena Spellground Aquarius Heaven. Fost cântăreț de reggae dancehall și hip-hop, actualmente cunoscut ca artist de muzică electronică, #willputaspellonyou cu un Live Act surprinzator de dezinvolt.
 
Chopstick and JohnJon este un proiect berlinez, născut în urmă cu un deceniu de geniile din spatele casei de producție Suol - Chi-Thien Nguyen și John B. Muder. Sunt maeștri când vine vorba de adus mulțimea în delir. Este exact motivul pentru care vor urca pe scena Spellground Festival
 
Stereo Express vine cu un sintetizator de calitate, chitară, saxofon și pian – exact acele lucruri care l-au propulsat pe Chris în topul listei alături de cei mai mari artiști de muzică House. 
 
Vom completa lista Electro Stage cu DJ-ii care reprezintă cel mai bine cultura muzicii electronice în România: Pagal, Mano și Negru.

MAIN STAGE-ul se completează cu Toulouse Lautrec, ROA și CTC (DOC, VLAD DOBRESCU, DJ NASA, DELIRIC), iar pe Scena NEWCOMERS am ținut neapărat să rezervăm un loc special pentru cele mai fresh apariții muzicale românești. Așa că adăugăm Lisier Collectif, Satellites și The Speakers.

 
The big news is: Headlinerilor The Kooks, Royksopp și Fritz Kalkbrenner li se vor alătura pe MAIN STAGE, în luna aprilie, alte nume internaționale cu notorietate. Astfel, numărul promis de 18 artisti internaționali va fi depășit, asa cum vor fi depășite și așteptările participanților la festival.
 
Și încă ceva! Vă reamintim că prețul abonamentului pentru 3 zile va rămâne până la data de 12 aprilie: 255 de lei.  Pentru că știm că vei decide să mergeti în gașcă, scoatem la bătaie Spell 4 (4 abonamente/3 zile la 920 de lei, în loc de 1020 lei) și Spell 8 (8 abonamente/3 zile la 1760 lei, în loc de 2040 lei ), 2 dintre cele mai avantajoase oferte de grup.
 
Cazarea la Spellground Festival este definită simplu. Ai totul, de la cort la confort. Nu uita să verifici ofertele de cazare aici.
 
Biletele pentru 3 zile de festival sunt disponibile pe www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro sau  în magazinele Germanos.

Find Spellground Festival here:
Facebook <https://www.facebook.com/SpellgroundFestival/?fref=ts>
Web <http://www.spellgroundfestival.com/>
Instagram <https://www.instagram.com/spellgroundfestival/>
Twitter <https://twitter.com/spellgroundfest>
Youtube <https://www.youtube.com/channel/UCCOwCAVfkUnrOl6D4eXjbnw>
Soundcloud <https://soundcloud.com/spellgroundfestival>

Official Hashtag: #SpellgroundFestival, #Spellground, #willputaspellonyou

0 comentarii: