OTTO.LIVE pres. ♦ Suie Paparude ♦ K-Lu ♦ The Model ♦ NotSoCommonDJ ♦ The Basstard

OTTO.LIVE pres. ♦♦♦ Suie Paparude ♦ K-Lu ♦ The Model ♦ NotSoCommonDJ ♦ The Basstard
 
✔Şuie Paparude s-a înfiinţat în 1992 şi s-a lansat în 1993, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil Alternative / New-Wave, inspirat de epoca New Order.

Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin şapte albume de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Paparudele au trecut prin toate şi au devenit, pe bună dreptate, trupa-reper pentru muzica electronică românească. O trupă cu viziune în materie de sunete de dans, care, odată cu lansarea albumului „E Suflet în Aparat”, propune o direcţie nouă, evoluţie naturală a celei abordate în primele şase discuri, mai dark, mai serioasă, dar căreia nu-i lipseşte nici pofta de dans, nici doza de autoironie.

Sound-uri noi din 2010 încoace, confirmate prin prestaţii energice: başi care distrug bretele şi fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de substanţă.

www.suiepaparude.ro
www.facebook.com/suiepaparude.ro
www.youtube.com/suiepaparudeofficial

✔K-lu este DJ, turntablist şi producător de muzică de dans de prin 2005, vine din Timişoara şi se prezintă în capitală să împletească sunete şi imagini într-un show audio-vizual de ţinut minte.
www.facebook.com/djklu
www.soundcloud.com/k-lu
www.youtube.com/user/vinylmic

✔The Model: Debutul din martie 2005 al lui The Model la renumitele case de discuri germane Gigolo, Berlin si Traum, Koln, marcheaza inceputul unui traseu care il poarta la sute de giguri in tara si in afara ei, de la Madrid la Berlin, de la Amsterdam la Stuttgart, de la Hanovra la Novosibirsk, in Siberia.
Casa de discuri a lui The Model, Adult Central, se bucura de sprijinul celor mai mari nume internationale: Sven Vath, Jamie Jones, DJ Hell, Dusky, James Zabiela, Josh Wink. Iar daca ai fost macar la un gig al lui, stii la ce sa te astepti: energie, vitalitate si substanta.

https://soundcloud.com/themodelofficial
https://www.facebook.com/TheModelOfficial

✔NotSoCommonDJ: George şi-a ales corect alter ego-ul: NotSoCommonDJ. Un personaj complet sărit din tipare, crescut şi educat (muzical) în Bucureştiul nouăzecist, devenit raver cu program fix în perioada în care Breakbeat-ul era rege, dicţionar ambulant de muzică electronică pe parcurs şi DJ cu normă întreagă într-un peisaj muzical ceva mai diversificat, dar puternic concentrat pe dans.
Se simte cel mai bine pe scenele de festival, dintre care a bifat B'Estfest, Peninsula Felsziget, Electrocord Playground, sau Electric Castle,dar înafara sezonului îşi consumă energia în cluburi de pe tot teritoriul românesc: de cele mai multe ori în capitală, în OtherSide, dar şi în alte oraşe active...
Garda veche din capitală l-a prins şi în locaţii arhicunoscute sau non-conformiste ca The Web Club, Space, Embryo, Sex Tower Underground Power sau Palatul Universul.
Atunci când nu are căştile pe urechi se ocupă împreună cu The Basstard de proiectul său de suflet, Electrocord, un concept de label ale cărui baze le-a pus în 2009 şi care, între timp, s-a transformat într-un brand de organizare de evenimente în plină ascensiune şi o comunitate EDM care aduce laolaltă energiile creative a numeroşi artişti, producători şi DJ locali sau internaţionali. Electrocord promovează muzica electronică de calitate aici:
www.facebook.com/electrocord
www.soundcloud.com/electrocord .
De curând a început să mixeze câte ceva din ceea ce ascultă acasă: Trip Hop, Downtempo, Soul, Funk sau Lounge, sub aliasul Soul Surfin.
www.facebook.com/notsocommondj
www.soundcloud.com/notso-commondj

✔The Basstard: este, pe scurt, selector, DJ și producător de muzică electronică “grea”.
Rezident al celui mai important setup de bass din București - OtherSide, co-fondator Electrocord și -în general- technical head-ul din “spatele” unora dintre cele mai reușite evenimente EDM din ultimii ani, l-ați văzut prin pupitre și pe scenele din România în compania unora dintre cele mai “grele” nume, atât locale cât și din afară: Noisia, Joker, CA:RO, Krafty Kuts, A.Skillz, Featurecast, Funkanomics, JFB, Subcarpați, ROA, UNU’, NotSoCommonDJ, Bully, Vlad Dobrescu, Bass Turbat, Undoo și mulți, mulți alții.
Muzica lui se trage indiscutabil din primele încercări de “comercializare” ale proto-dubstep-ului, de la dark core și dark raves la jungle și dnb, atent selecționată, editată și mixată până la nișele consumate astăzi: moombah, trap, mid-tempo breaks sau glitch.

https://soundcloud.com/basstardsro
https://www.facebook.com/wowsuchbass
https://www.facebook.com/Electrocord
_________________________________________

☊ SOUND: FUNKTION ONE
☊ Powered by: Blue Balloon, Radio Seven, Electrocord
☑ Open doors: 22:00.
☑ Invitations are valid until 00:00, no exceptions.
☑ No Smoking Allowed
☑ Locatia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.
__________________________________________

PRE SALE TICKETS - 30 LEI: https://eventbook.ro/music/bilete-suie-paparude-k-lu-otto-bucharest
TICKETS: 40 LEI <<00:00>> 50 LEI

0 comentarii: