Post-Rock Night @ Club Fabrica: Kokomo (DE) // Loungerie II // Modern Ghosts Of The Road // - 23 martie



Grupul german de ambient/post rock Kokomo ajunge pentru prima data in Bucuresti. Concertul va avea loc in Fabrica si se va bucura de invitati de seama ale acestui gen.

Modern Ghosts of The Road si Loungerie II vor canta alaturi de Kokomo in seara de 23 martie.  Este un concert recomandat celor care au avut ocazia sa mearga la concertele sustinute de trupa Mono si tuturor pasionatilor de ambiental/post rock.
Ultimul album lansat de invitati serii a primit o serie de recenzii pozitive. Este un album autentic, imperfect si pe alocuri dramatic dar impresionant prin concept, linii melodice si inspiratie.

„Scopul nostru este de a ne simți bine și de a transmite publicului bucuria muzicii.Fiecare dintre cele 3 albume au fost înregistrate de către noi, iar acest lucru a fost posibil cu mult efort, dragoste și dăruire. Spre exemplu, ambalajele au fost făcute handmade,după design propriu, iar produsele promo au fost pictate manual, de către noi” - Kokomo.

Evenimentul este organizat impreuna cu echipa de la Fog Formula Festival
Fog Formula este un festival experimental dedicat muzicii post-rock, post-metal, math-rock, dream-pop, avant-garde și altor genuri conexe, care se va petrece în aer liber în perioada 12-14 August la Beliș, în județul Cluj.

În cadrul acestui eveniment vor concerta Kokomo [de], care iși vor lansa albumul "Monochrome Love Noise", Loungerie II [ro] și Modern Ghosts of the Road [ro].


Important:
Rugam pastrarea bratarilor de access (Spectatori & Organizatori) la vedere pe toata durata concertului. Pierderea sau deteriorarea acestora reprezinta automat pierderea accesului la eveniment.

Multumim pentru intelegere.


Fb event: https://www.facebook.com/events/231968530470528

Kokomo [DE]
https://www.youtube.com/watch?v=hFWjaYGFquA
https://www.facebook.com/kokomoband

Loungerie II [ROM]
https://www.facebook.com/LoungerieII/?fref=ts
https://loungerietwo.bandcamp.com/music

Modern Ghosts Of The Road [ROM]
https://modernghosts.bandcamp.com/

TICKETS (25 lei): 
Eventbook - https://eventbook.ro/event/bilete-concert-kokomo-fabrica-23-martie-2016 // Anthony Frost English Bookshop //Librairie Kyralina // Hecate


Eventbook & HC RO - Undergound Suppport & Booking Agent

0 comentarii: