Single nou by Vita de Vie: Luna si noi.



Luna și noi, cel de-al doilea single de pe următorul album semnat Vița de Vie, a fost lansat oficial astăzi după ce, în cursul zilei de duminică (20 martie), fanii trupei înscriși la newsletterul vdv.umusic.ro au avut parte de o surpriză, putând asculta în exclusivitate piesa timp de 24 de ore.
 
            Noua piesă Luna și noi poate fi ascultată aici ----> 


< Luna si noi > va face parte din coloana sonoră a filmului < Ziua când am dat de aripi >, în regia lui Dan Iliuță. Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste devoratoare, încheiată cu o fugă în lună. Dan ne-a arătat scenariul, am rezonat cu el din prima și ne-am apucat de treabă. Piesa este bazată pe un demo mai vechi de-al meu, dezgropat de Cezar, împodobit foarte inspirat de Chupa și desăvârșit de fetele de la Blue Noise. Ca o excepție de la regula VdV, basul e tras de mine, acasă, cu un instrument de doar 200 de lei. Lui Adi (Ciuplea) i-a plăcut atât de mult, încât a zis că trebuie să rămână așa. Drept urmare, el a preluat o parte din munca de producție a piesei si a venit cu brilianta idee de a adăuga niște voci feminine cu accente folclorice. Primul meu gând s-a îndreptat către Blue Noise, pe care îi admir și îi susțin din umbră (some kind of guilty pleasure here) și cum primele gânduri sunt mai mereu cele mai inspirate i-am sunat și le-am cerut colaborarea pe partea feminină. Punctualitatea, profesionalismul și pasiunea cu care a decurs sesiunea de înregistrări ne-a lăsat cu gura căscată, mult timp după ce Veronica, Elena și Flavia plecaseră din studio. Wow! Trebuie neapărat să mai colaborăm!”, spune Adrian Despot. 

Pentru că în 2016, Vița de Vie împlinește 20 de ani de la lansare, începând cu această lună până în septembrie inclusiv, în fiecare zi de 20, băieții le vor face cadou fanilor trupei câte o piesa nouă, de pe viitorul album ce va fi lansat în toamnă.

Subscriberii nostri la newsletterul vdv.umusic.ro vor primi primii în exclusivitate piesele, urmând ca după 24 de ore să fie făcute publice. So, subscribe, pentru că, pe parcurs, până la lansarea noului album or să apară și alte suprize. De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că ei sunt cei care ne-au susținut în toți acești 20 de ani, nimeni altcineva, și vrem să simtă că acest an este unul de sărbătoare. În plus, sincer, este singurul mod în care pot livra; cu deadline-uri stricte. Altfel, cuprins de perfecționism, nu scot nimic pentru că nimic nu e suficient de bun. La un moment dat, am strâns acasă un folder cu cel puțin 30 de demo-uri. Folderul cu demo-uri creștea, iar folderul cu albume noi era, în continuare, gol. Acum are deja două piese înăuntru and more to come!”, mai spune Adrian Despot.

Vița de Vie înseamnă:
Adrian Despot | Sorin Pupe Tănase | Cezar Popescu | Adrian Ciuplea | Mihai Ardelean
vdv.umusic.ro

0 comentarii: