The Minister Of Elegance V - International Women's Day 8th March 2016

Anul acesta Ziua Femeii se sarbatoreste cu stil in cel mai frumos proiect dedicat femeii  „The Minister of Elegance”. Ajuns la cea de-a cincea editie, The Minister of Elegance sarbatoreste anul acesta pe 8 martie  Ziua Internationala a Femeii. Aceasta editie a reunit peste 20 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design si PR.
 
“The Minister of Elegance” a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal  al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, “The Minister of Elegance” evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal. In viziunea organizatorilor, stilul nu tine de trenduri sau de situatie materiala, ci tine mai mult de atitudine, viziune si creativitate. Toate aceste elemente formeaza o imagine puternica și care nu poate fi ignorata.
 
Proiectul “The Minister of Elegance” a luat nastere  din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti pentru a lua parte la aceste intalniri.

Pentru a marca cea mai recenta editie “The Minister of Elegance”, Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil, atitudine si clasa a participantelor. Campania este insotita de o serie de fotografii realizate de Dacian Foldi – The Storyalist: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008916727970&sk=photos&collection_token=100008916727970%3A2305272732%3A69&set=a.1512733139033896.1073741838.100008916727970&type=3&pnref=story
Sedinta foto/video ce a marcat a cincea  editie “The Minister of Elegance” a avut loc la restaurantul SOFA, condus de Anne Ampawan si Michele Serrano. Un motiv in plus pentru ca acestei editii sa i se alature si Anne Ampawan, care le-a  vorbit participantelor despre arta culinara, restaurantul SOFA, bucataria asiatica si italiana.
 
“The Minister of Elegance”petrece  la SOFA pe 8 martie
Numerosii ani de experienta in industria ospitalitătii, o combinatie de culturi si experiente de viata si o cunoastere desavarsita a bucatariilor lumii sunt elementele principale combinate in conceptul SOFA World Cuisine de catre Anne Ampawan si Michele Serrano. 
 
SOFA World Cuisine imbina o atmosfera prietenoasa cu eleganta si rafinamentul localului, fiind locul ideal pentru orice tip de eveniment, fie si numai o masa in oras alaturi de prieteni si apropiati.
Weekend-urile reprezinta un prilej de relaxare si distractie, iar SOFA World Cuisine organizeaza la fiecare sfarsit de saptamana petreceri concept ‘’In Love with Prosecco’’, bazate pe socializare, muzica, mancare de cea mai buna calitate, si desigur, The Independent Prosecco.
 
Toate acestea au fost argumentele puternice ce au stat la baza alegrii SOFA ca loc de desfasurare pentru “The Minister of Elegance”.
 
Restaurantul SOFA este siuat in bd. Barbu Vacarescu, nr. 241A.
 
Parteneri : SOFA / The Independent Prosecco Lounge / Martini / Evian / Sephora / TopLine / CityDent / Miko / Beautyk Haute Parfumerie / Botanique
 
Parteneri media : DivaHair / InStilulMeu / SocialAgenda / Andrei Vulpescu / ActiveNews / Barbosul.ro / BucharestStyle / CreativeClass / Denis Radu / FugaPrinMagazine / Gabriela Simion / ExpressTheStyleByIngridIspas / Instaglam / Iqool / JurnalLifeStyle / LeBoutique / Lookool / Louise / LastMinuteCouture / MissTv / Pia Marina Voicu / RevistaAtelierul / Romania Fashion / Romanticu / Shopaholica Life / Stefan Hamza / Stil Masculin / Suburban / Urban Things / TheEssenceOfStyle / BigCityLife / 

0 comentarii: