Lansare Zeppelin #141. Primul număr în noul format - 28 martie



Am construit o formulă de tip bookazine, prin care Zeppelin devine o revistă-album de colecție despre arhitectură, oraș și design.

Vă așteptăm, împreună cu autorii de opere și articole, să sărbătorim apariția primei ediții în această formulă: 200 de pagini dedicate dosarului Piele şi adăpost - despre fațade și acoperișuri, învelișuri și adăpostire, precum și unei selecții de lucrări individuale noi și importante din România:
membrane şi acoperişuri vii, organisme urbane la Paris şi Barcelona, un muzeu ce trece prin, peste şi sub un mic oraş olandez; la Berlin, istoria trece de la Războiul Rece la sate de refugiaţi înăuntrul clădirilor; în București, vorbim despre casele fără faţă şi faţadele fără casă - sau cum să distrugi un patrimoniu, şi lumea să rămână fericită; dar și despre exemple de bună practică: noul bloc ADN BA, o cascadă de volume, terase, vitraje și pergole în zona centrală; povestea Casei J, răţuşca cea urâtă din Bucureşti, o construcţie fără personalitate, transformată - fără a fi demolată - într un loc luminos şi complex. Și, firește, povestea gazdelor serii - amenajarea sălii Berlin în spațiul ce adăpostea, în vechiul regim, celebrul restaurant Berlin și unde s-a instalat de ceva vreme Control, probabil cel mai popular și mai tare club de muzică live din Bucureşti.

Partenerii evenimentului: Rigips & Sensio

Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă așteptăm să celebrăm împreună noul Zeppelin bookazine: luni, 28 martie, ora 18.00 @ Club Control - Str. Constantin Mille Nr.4, București

www.e-zeppelin.ro

Fb event: https://www.facebook.com/events/490312544504023

0 comentarii: