Introvert Pervert - expozitie de grafica Tudor Prodan @ Point

Duminică, 27 martie - ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI 
 
18:00 - vernisaj INTROVERT PERVERT de Tudor Prodan
20:00 - spectacolul  Menajeria de sticlă de Tennessee Williams Regia: Alexandra Penciuc / Scenografia și afișul: Tudor Prodan
 
Vă așteptăm duminică, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului de la ora 18:00 la POINT pentru vernisajul expoziției INTROVERT PERVERT a lui Tudor Prodan care va coincide cu spectacolul Menajeria de sticlă, a cărui scenografie este semnată tot de către artist.
 
Seria INTROVERT PERVERT cuprinde peste 15 lucrări care evocă un microunivers ce îmbină elemente din regnul animal cu elemente din cadrul personal pe care Tudor le descrie simplu, prin titlurile alese. Acest microunivers poate fi interpretat ca un protest homemade în care artistul alătură riscul, absuriditatea și ridicolul în desen, cu singura intenție de a gestiona realitatea din jurul său. Modalitatea prin care crează aceste conexiuni este prin folosirea mecanismelor istoriei personale și ale memoriei. 

Desenele lui Tudor Prodan sunt realizate printr-o tehnică proprie: tuș, cerneală, cafea, acuarelă, acrilic pe hârtie.
 
Titluri lucrări: 
 1 septembrie
mother’s love
an-tan-te
hand job
opt
oh! Christmas pork
transformarea omului în înger și în depunător la casa de economii
vogue, vogue
badminton
dark souls ll
chupa chups
penciuc
familia crestină
venom demon
malena balena
switch
cancer
miss actor 2015
virtue of fools

Tudor Prodan este grafician și scenograf, născut la București pe 26 martie 1986. A urmat cursuri la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, București (2005-2008). 

Din 2009 lucrează în teatru, semnând scenografia, identitatea grafică și afișele a mai multor spectacole din București și din tară – printre care: Family Affairs - regia Radu Afrim la Teatrul Odeon, Tom și Jerry - regia Florin Piersic Jr. la Teatrul Metropolis, Cum am învățat să conduc - regia Eugen Gyemant, C.E.O.-regia Vladimir Anton la Teatrul de Comedie, Cel mai frumos român din lume - regia Alexandra Penciuc la Unteatru, Orfani - regia Elena Morar la Teatrul Act, Julius Caesar - regia Eugen Gyemant la Godot, Menajeria de sticlă - regia Alexandra Penciuc la Point. 

În 2010 are prima expoziție de grafică (“Borris Borsch” la Teatrul Unteatru), care conține lucrări din doi ani de lucru cu influența art-nouveau, art-deco.
 

0 comentarii: