Creme, detergenti dezinfectanti si clorura de sodiu, pentru supravietuitorii #Colectiv

Fundatia Estuar ofera supravietuitorilor Colectiv mai multe produse medicale primite ca donatii in ultima vreme: unguente/creme, sapunuri si detergenti dezinfectanti si clorura de sodiu.

Mai exact, fundatia mai are de dat, in acest moment, 32 Cicabio Pommade, 14 Atoderm crema, 34 Diprobase crema, 36 Napisan detergent dezinfectant, 54 Conti Patient Cleansing Wipes – Large, 2 Dermol sapun dezinfectant si 40 sticle de 250 ml clorura de sodiu.

Pentru a putea ridica produsele, supravietuitorii Colectiv sunt rugati sa ia legatura cu Alexandra Dabu - alexandra.dabu@estuar.org / 0764 449 424

Fundatia Estuar dezvolta, in acest an, Programul de sprijin pentru victimele accidentului din Clubul Colectiv, oferind:

- Servicii de terapie, individuala sau de grup. In acest sens, in fiecare zi de miercuri si de joi se organizeaza sub conducerea dr. Cristian Andrei doua grupuri de suport – unul pentru supravietuitori si altul pentru rudele victimelor care au murit in tragedia Colectiv.

- Decontari de facturi ca urmare a interventiilor medicale ale supravietuitorilor accidentului din Clubul Colectiv. Cu sprijinul sponsorilor privati, se deconteaza plata de manusi si costume compresive, medicamente si produse farmaceutice necesare in vindecarea ranilor, diverse interventii terapeutice, de recuperare si reconstructie; in functie de buget.

“Pana in prezent, Fundatia Estuar a distribuit peste 230.000 euro, catre peste 190 de persoane afectate de accidentul din Clubul Colectiv, atat supravietuitori ai accidentului dar si familii ale persoanelor decedate”, spune Amedeea Enache, director executiv Fundatia Estuar.

0 comentarii: