OSTRING LIVE - Semifinala Banat + OlteniaPortile arenei OSTRING se deschid la Craiova pe 5 martie la Casa Studentilor de la ora 20:00. Va asteptam in numar mare sa-i sustineti si sa votati pentru Adastia, Invader si Trapped in Sin.
Pretul unui bilet este de 15 lei.
 
Adastia - Symphonic Power Metal
Adastia este o noua trupa de metal din Craiova. Formata alaturi de membri din Avatar, o trupa veterana a scenei romanesti, Adastia au ales sa urmeze ca stil un amestec de progresiv cu power metal. Trupa lucreaza la un nou videoclip si la un prim material oficial.
https://www.youtube.com/watch?v=3MqoznIsxJk
 
Invader - Melodic Death Metal
Invader este o trupa tanara de melodic death metal din Lupeni. Trupa s-a infiintat in 2013 si au reusit sa lanseze pana acum "Sons of a Dying Sun" ca material de debut. Sound-ul lor este inspirat de nume legendare precum Hypocrisy, At the Gates sau Obituary. Trupa se poate lauda si cu Locul I la Brand New Stage Gurasada Summerfest 2014 si locul 3 in finala nationala GBOB Romania 2015.
https://www.youtube.com/watch?v=uKwaDbIGCgE
 
Trapped in Sin - Death Thrash Metal
Una dintre cele mai tinere trupe inscrise la OSTRING, Trapped in Sin este formata la inceputul lui 2016. Trupa a ales sa se exprime muzical in zona Death Thrash Metal, un stil pe care il declara influentat de elemente heavy – groove.
 
FB event - https://www.facebook.com/events/1166794073331714/

0 comentarii: