A&A Records si Trooper anunta reeditarea albumului Trooper

A&A RECORDS si TROOPER anunta reeditarea albumului TROOPER I. Albumul, a carui prima editie a aparut in 2002, a insemnat lansarea pe orbita muzicala a formatiei ce si-a dobandit intre timp statutul de cea mai iubita trupa de heavy metal din Romania. Materialul discografic a devenit el insusi un reper pe scena rock autohtona.

Alin Dinca (aka Coiotu’) solistul TROOPER: “in 10 ani industria muzicala din Romania a trecut prin numeroase transformari. Ne bucuram ca astazi aniversam acest album printr-o reeditare alaturi de un label ce are un cuvant de spus pe piața de profil

La randul sau, Andi Enache - Producator Executiv A&A Records a declarat: “pentru A&A Records este o premiera sa faca un parteneriat ce vizeaza editarea unui album  aniversar. TROOPER a confirmat, in cei 10 ani trecuti de la prima editie a materialului, ca este o trupa in adevaratul sens al cuvantului. Suntem onorati sa sustinem impreuna miscarea Rock din Romania.” 

Lansarea reeditarii TROOPER I va avea loc pe 2 noiembrie in cadrul concertului aniversar ce va marca si startul turneului national “Tari ca muntii”. Albumul va fi disponibil la toate concertele din turneu. CD-ul apare in format digi-pack, tocmai pentru a oferi fanilor o forma de prezentare actualizata. Pe langa cele 10 piese pe material se va gasi si un documentar in care este prezentata povestea TROOPER I.
  
Biletele pentru concertul din Bucuresti sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro

0 comentarii: