B'estfest Summer Camp 2013 - Editie aniversara


Dupa sase veri cu muzica, emotie, bucurii, zambete, dans si aplauze, B’ESTFEST se pregateste de o editie aniversara! In 2013 B’ESTFEST Summer Camp implineste “cei 7 ani de acasa” si ii va sarbatori alaturi de fanii festivalului printr-un weekend de neuitat. Asadar, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in perioada 5-7 iulie, in acelasi B’ESTFEST Park din Tunari, si va aduce si mai multa distractie, show-uri live formidabile, experiente unice, dar si preturi speciale pentru abonamente si bilete achizitionate in perioada de “early bird”!

In ciuda climatului economic defavorabil, ce a adus cu sine cresterea costurilor de productie, organizatorii au decis sa ramana aproape de publicul festivalului si sa nu creasca preturile biletelor si abonamentelor fata de anul precedent. Mai mult decat atat, in perioada “early bird”, adevaratii fani B’ESTFEST vor fi rasplatiti cu preturi speciale: cei care se vor grabi sa isi cumpere bilet pana la finalul anului acesta vor avea posibilitatea de a obtine un abonament pentru toate cele 3 zile cu doar 150 de lei, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile dupa primele confirmari de artisti, la doar 70 de lei! Biletele se vor pune in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, incepand cu data de 29 octombrie, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate. Anul acesta posesorii de abonamentele se vor bucura nu doar de accesul in toate zonele festivalului si de show-urile a peste 70 de artisti, ci si de numeroase alte facilitati-surpriza ce vor fi in curand anuntate.

Din punct de vedere muzical, B’ESTFEST va pastra traditia, reunind in programul festivalului artisti din toata lumea si stiluri variate: de la rock, alternative, metal sau reggae, pana la drum’n’bass, dubstep sau electro. B’ESTFEST a crescut de la an la an, devenind, fara doar si poate, cel mai important festival local, iar cei prezenti au avut parte nu doar de line-up-uri extraordinare, dar si de o experienta de festival completa, cu o multime de activitati antrenante. Pentru editia de anul viitor, extra-activitatilor din cadrul summer-camp-ului li se va acorda si mai multa atentie ca in anii precedenti. Astfel, pe langa muzica, publicul va avea la dispozitie o multime de alte atractii pe durata celor 3 zile de B’ESTFEST : jocuri, spatii de relaxare, terase, ateliere de creatie, prezentari de moda, targuri culinare sau sporturi mai mult sau mai putin extreme!

Editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp a fost inclusa pe lista evenimentelor “must-see” ale anului de catre publicatii precum The Guardian, Travelbite sau Bakpakguide, primind si doua nominalizari importante: la categoriile Best Overseas Festival in cadrul UK Festival Awards si Best Medium-Sized Festival la European Festival Awards. De asemenea, publicatii precum DJ Mag, Artrocker Magazine sau Mixmag au fost prezente pe parcursul celor trei zile de festival, realizand recenzii ale evenimentului si laudand conceptul si experienta de neuitat.

Artrocker Magazine despre B’ESTFEST Summer Camp: “Diversitatea a stat la baza unui line-up de succes: de la ritmuri antrenante pe scena Dance Arena, la noul val din muzica romaneasca prezentat pe scena Futures Heroes, pana la hard rock, metal sau punk pe scena rock si incheind cu artisti internationali de top pe scenele principale.”

Editia din 2013 a B’ESTFEST Summer Camp se anunta a fi una cu adevarat aparte, urmand ca in curand sa fie anuntate si primele nume din line-up-ul de vara viitoare. Petru toti cei care indragesc acest festival si pentru publicul iubitor de muzica si distractie in general, B’ESTFEST promite 3 zile de neuitat, o experienta ce trebuie traita pentru a fi povestita. Mai multe detalii pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/bestfest.romania.

0 comentarii: