Expirat: Selectro - 31 octombrie

SELECTRO: AZTECA & RAZVAN DINESCU, MARIKA, GREEG, MOONSOUND
Miercuri, 31 octombrie @ OtherSide

Povestea Selectro continua, in OtherSide, miercuri, pe 31 octombrie dupa ora 23:00.

De data aceasta cu un aer fresh House music venit din partea a doi DJ-i tineri, talentati: AZTECA si RAZVAN DINESCU. Alaturi de ei, ca de obicei, gazda MARIKA si rezidentii Selectro: GREEG si MOONSOUND.

Pentru cei ce nu s-au obisnuit cu noul format inca, Selectro propune pentru sezonul 2012-2013 o serie de evenimente mai compacta, cu desfasurare pe o singura scena, intr-un spatiu dedicat culturii clubbing bucurestene – OtherSide. Selectro isi propune sa aduca la o singura scena, pe parcursul mai multor editii un amestec echilibrat de House, Techno, Electro, Breakbeat sau Dubstep, la limita dintre underground si mainstream.

See you on the OtherSide.

Despre Razvan Dinescu:
Razvan Dinescu incepe sa indrageasca muzica electronica in anul 2003 iar cu ajutorul parintilor care l-au sustinut din prima clipa, Razvan reuseste sa isi achizitioneze in 2008 primul pupitru de DJ. Dupa scurt timp apare pentru prima data in fata publicului in orasul natal, Miercurea Ciuc.
Odata cu venirea la Bucuresti pentru continuarea studiilor isi petrece timpul liber la diverse evenimente organizate de marile cluburi din Bucuresti, reusind sa se identifice cu stilul muzical care il caraterizeaza. La inceputul anului 2011, Razvan Dinescu devine membru al Underground Romanian Sound lucru care ii aduce participarea la numeroase evenimente atat in Bucuresti cat si in alte orase din Romania.


Despre Azteca:
Aventura lui Azteca pe taramul electronic a inceput in 2004 intr-un club de pe litoralul romanesc cand, dupa spusele sale, atunci a „simtit muzica” pentru prima oara. Colectionar de piese de club, Azteca a facut usor trecerea de la muzica Dance la House si a inceput sa mixeze la cativa ani dupa, atuurile meseriei insusindu-le in mod autodidact. De atunci mixeaza Deep, Groovy House iar in palmares si-a trecut prezente in Studio Club (Miercurea Ciuc), Aristocrat, East Village, Jungle sau Dokk Progression / Dokkolo Boat (Budapesta).
A castigat locul 3 si premiul pentru profesionalism in cadrul concursului DJ Championship organizat de Justmusic FM, competitie in urma caruia a primit un slot de 2 ore pe unde, in fiecare vineri intre orele 17:00-19:00 la acelasi radio. Un plus de experienta a venit si in urma participarii la Zebra DJ Contest (Bacau), competitie pe care a castigat-o in fata a alti 11 DJ-i din alte orase ale tarii.


Ora: 23:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus / Accesul: prin OtherSide
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

0 comentarii: