Events: Trandafiri pentru The Cranberries

Aseara, The Cranberries au cantat pentru a doua oara la Bucuresti, in Pavilionul Central de la Romexpo, in cadrul turneului “In Support of Roses”. Aproape 6000 de fani din Romania si din strainatate au fredonat alaturi de ei versurile de la Dreams, Linger, Tomorrow, Zombie. Concertul a fost organizat de Events si prezentat de Ciuc, berea oficiala a muzicii live.

In deschidere, The Mono Jacks au oferit un recital de aproape 40 de minute, incalzind fanii care se-adunau treptat sub cupola Pavilionului Central al Romexpo, cu piese precum Come Back Girl, Maria, Woman, si ultimul lor single, Gandurile.

Dolores O'Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan si Fergal Lawler au intrat pe scena la ora 21.00, si-au deschis cu „Just My Imagination” un concert plin de nostalgie pentru generatia anilor `90. ”Sunt foarte bucuroasa sa fiu azi, aici, in Romania”, a spus Dolores unui public divers, cu spectatori de toate varstele. Spectatori care au putut asculta, timp de aproape o ora jumatate, hiturile consacrate ale irlandezilor, precum si piesele de pe noul album, Roses, prezentate in premiera in Romania. Trei schimbari de toaleta ale solistei Dolores O’Riordan (revenita la look-ul blond platinat), o aparitie plina de energie si o voce neschimbata, inconfundabila cu celebrele sale inflexiuni celtice, buchete de trandafiri din partea fanilor si aplauze indelungate la bisuri au punctat showul de aseara. 

Dolores O'Riordan a venit in Romania alaturi de sotul sau, Don Burton, (fost manager de turneu al trupei Duran Duran, actualmente se ocupa indeaproape de cariera ei), si de fiul acestuia, Donny Burton, chitarist. Irlandezii au plecat imediat dupa concert la Bratislava, urmatoarea destinatie pe harta turneului lor. Ii asteapta un program incarcat pana in luna decembrie, dupa care iau din nou o pauza pentru a se concentra asupra urmatorului album, numarul 7 din palmaresul lor. O parte din inregistrari vor avea loc intr-un studio din Europa de Est, in Bulgaria. In culisele de la Romexpo, Dolores a primit, spre inspiratie, albume cu muzica romaneasca veche (ea si chitaristul Noel Hogan au compus impreuna toate piesele de pe Roses).

Setlist complet: Just My Imagination / When You’re Gone/ Losing My Mind / Linger / Free to Decide / Ordinary Day / 21 / Tomorrow / Still Can’t / Sunday / Can’t Be With You /Conduct / Fire and Soul / Not Sorry / Show Me The Way / Ridiculous Thoughts / Salvation / Zombie / Schizophrenic Playboy / The Journey / Dreams.

Ciuc Premium a fos berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania.
Foto Credit: Cristi Mitrea (Events)
 

0 comentarii: