Prinde unul din ultimele bilete la concertele BZN

Peste mai putin de doua zile cea mai populara trupa olandeza va urca pe scena Salii Palatului pentru a-si incanta fanii cu un repertoriu romantic, la fel de celebru ca si interpretii: „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”... etc. Si pentru ca este pentru prima data cand cei de la BZN vin la Bucuresti, vizita lor nu va fi una oarecare, ci va fi marcata de sustinerea a doua concerte in aceeasi zi, dat fiind numarul enorm de fani care vor sa-i vada.


     Artistii au mai concertat in tara noastra dar niciodata in Bucuresti. Concertele sunt organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service si vor avea loc duminica (28 octombrie) la Sala Palatului, de la ora 16.00 si de la ora 20.00. Initial a fost programat un singur concert insa datorita cererii foarte mari de bilete din partea publicului, organizatorii au reusit sa ii convinga pe artisti sa mai sustina inca un concert, in aceeasi zi.

Biletele pentru ambele concerte, aproape epuizate!
     Cei care inca nu au cumparat bilete ar trebui sa stie ca se mai gasesc foarte putine si ca se mai pot cumpara din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor. Biletele pentru concertul de la ora 16.00 au aceleasi preturi ca si biletele pentru concertul de la ora 20.00. Preturile biletelor au fost cuprinse intre 50 de lei si 300 de lei insa se mai gasesc foarte putine bilete, unele categorii fiind sold-out. Casa de bilete a Salii Palatului va fi deschisa in ziua in care vor avea loc cele doua evenimente, asa ca cei care vor sa mearga la concert si nu au bilet, pot cumpara de acolo.

Atentie! Pentru a nu ajunge mai devreme cu o ora la eveniment, sambata (27 octombrie) spre duminica (28 octombrie) nu uitati sa va dati ceasurile cu o ora inapoi. :) Romania trece la ora de iarna, astfel incat ora 4 devine ora 3.

      ~~Concertele „BZN” vor avea loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si sunt evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service. .~~

     ~~Trupa BZN va sustine un concert si in Constanta, la Sala Sporturilor, pe data de 2 decembrie 2012!~~

0 comentarii: