Negura Bunget, prima trupa de metal ce concerteaza in Rusia

Dupa ce a bifat aproape 100 de concerte in mai putin de un an - printre care si primul tuneu in America de Nord, o prima realizare pentru o trupa de metal din Romania - Negura Bunget anunta o noua premiera.

Formatia este cap de afis pentru a treia editie Vloh Paganfest, festival ce are loc pe 10 noiembrie in Moscova, Rusia. Este prima aparitie Negura Bunget in Rusia si in acelasi timp pentru prima data cand o formatie metal din Romania urca pe o scena din Rusia.

Formatia lucreaza actualmente la Tau, prima parte din Trilogia Transilvana. Albumul este programat pentru lansare in primavara anului viitor iar publicul roman are ocazia de a asculta piese de pe noul album, in premiera, in cadrul unor concerte speciale programate in luna decembrie a acestui an.


Pana in acest moment au fost programate:


9 decembrie - Bucuresti, Club Fabrica (Din Brad+guests)
15 decebrie - Sibiu, Club Bohemian Flow (Din Brad+guests)

Inregistrarile pentru Tau au loc in Negura MUSIC studio din Timisoara. La acest proiect va contribui si Dan Florin Spataru/Encoil MARK, un vechi prieten al trupei care se va ocupa de partea vizuala a discului.

Tau va fi lansat via Prophecy Productions si se va bucura de o productie spectaculoasa. Pe partea vizuala se lucreaza la un lung metraj non-narativ ce va prezenta o interpretare spirituala a naturii transilvanene sub atenta supraveghere a artistului Daniel Dorobantu.


Pentru inregistrari formatia va lucra alaturi de Mihai Neagoe pentru partea de inregistrare si mix. Mihai Neagoe este un vechi colaborator al trupei pe partea de sunet live (concerte si festivaluri) iar recent a devenit absolvent al colegiului Trinity (Music And Media Technologies) in Dublin, Irlanda.

0 comentarii: