Macy Gray aduce Revolutia Sexuala la Bucuresti

Peste o luna, Macy Gray revine pentru a treia oara in Romania, pentru un concert de zile mari ce include atat hituri precum „Sexual Revolution”, „I try”, „Sweet Baby”, cat si coveruri celebre de pe albumul „Covered” (2012). In paralel, Macy Gray se reintalneste cu fanii si pe marile ecrane: in noiembrie e asteptata lansarea thrillerului Paperboy (2012), o poveste provocatoare, plina de sugestii sexuale, plasata in anii '60 in sudul Floridei, unde Gray joaca alaturi de Nicole Kidman, Matthew McConaughey si John Cusack. 

 „I'm so fuckin' beautiful, especially when I take my clothes off”. Acum 11 ani, americanca Macy Gray lansa Sexual Revolution, cel de-al doilea single de pe albumul The ID (2001), discul cu numarul doi din cariera sa. Niste versuri curajoase si un drum lung pentru o fosta angajata a Mc Donald’s (in 2006, Gray, deja pe culmile celebritatii, a filmat o reclama pentru lantul fast-food, spunand, fara urma de ipocrizie, ca a fost primul sau pas catre succes). Printre vedetele care au lucrat la McDonald’s se numara Pink, Seal, Shania Twain, Sharon Stone, pilotul de curse NASCAR Tony Stewart sau fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos. Gray, pe care site-ul celebritynetworth.com a estimat-o ca valorand azi 38 milioane $, glumeste spunand ca daca ar sti unde sunt banii, s-ar duce imediat sa-i scoata si ar face... shopping. La capitolul avere personala, Macy admite ca numara 3 proprietati in Canton, Ohio, si o groaza de bijuterii. 
Cantareata, producator muzical, actrita sunt doar cateva dintre domeniile in care Macy si-a jucat cartea castigatoare. Cunoscuta pentru Spider Man, Deja Vu, How To Loose A Guy in 10 Days, Macy Gray i-a suflat faimoasei Oprah Winfrey rolul din The Paperboy (2012), o poveste provocatoare, plina de sugestii sexuale, de ambitie si prejudecati, plasata in anii '60 in sudul Floridei, un film cu un buget de 12,5 milioane $. Bazata pe un roman inspirat dintr-o poveste adevarata, pelicula a fost selectionata oficial la Cannes in acest an, iar Gray imparte ecranul cu Nicole Kidman, Matthew McConaughey si John Cusack. Regizorul Lee Daniels (nominalizat la Oscar pentru Precious) n-a facut un secret din faptul ca rolul menajerei de culoare Anita i-a fost mai intai oferit lui Oprah Winfrey, cea mai cunoscuta vedeta feminina de televiziune din lume, inainte de a merge la Gray. "In retrospectiva, nu mi-o pot imagina pe Oprah pe podea incercand sa se masturbeze," rade Daniels. "Fiecare are propria interpretare. Oprah ar fi jucat foarte stoic, ceva foarte diferit. Cred ca Macy Gray a fost alegerea potrivita, in final". Filmul ar putea fi lansat in salile de cinema din Romania in luna noiembrie. 
Macy Gray, acum in varsta de 45 de ani, a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume si are la activ 6 albume de studio, un premiu Grammy si alte 5 nominalizari. Albumul „Covered” include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum “Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), “Creep” (Radiohead), “Teenagers” (My Chemical Romance), “Nothing Else Matters” (Metallica),  “Sail” (Awolnation) sau “Wake Up” (Arcade Fire).
Pe 22 noiembrie, accesul la concertul de la Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00, cu Moonlight Breakfast (RO) in deschidere. Biletele sunt disponibile la preturile de 220, 170, 140 si 110 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
Un eveniment recomandat de  Magic FM si sutinut de Prima TV.

0 comentarii: