Review: Concert The Cranberries la Bucuresti

Joi, 11 octombrie, la Romexpo a avut loc cel de al doilea concert sustinut de trupa The Cranberries in Romania. Dupa 2 ani de la prima prezenta in Bucuresti, Events i-a adus din nou pe irlandezi in capitala.
Locatia aleasa, Pavilionul Romexpo, a fost una surprinzatoare, pe de o parte, dar si foarte buna pentru a-i gazdui pe cei peste 6.000 de fani prezenti la concert.
Deschiderea a apartinut trupei The Mono Jacks ce au avut un mini-recital de aproximativ 40 de minute in care au incantat publicul cu melodiile lor. "Maria", "Come Back" sau "Gandurile" au fost incalzirea perfecta pentru ceea ce avea sa urmeze. Cu un show plin de energie si cu un sunet ce nu a dat rateuri, The Mono Jacks au bifat o noua prestatie de exceptie.
Fix la ora 21:00 trupa The Cranberries a intrat pe scena, concertul debutand cu melodia "Just My Imagination". Costumata intr-o bluza argintie cu paiete si plina de energie, Dolores O'Riordan  a dat din nou dovada a calitatilor vocale pe care le poseda. Melodii ca "Linger", "Free to Decide" sau "Ordinary Day" au incantat peste masura publicul ce pe intreaga reprezentatie a cantat alaturi de trupa.
O supriza placuta a fost interpretarea melodiei "Someday", piesa pe care trupa nu a mai cantat-o in live de foarte multi ani.
Melodiile de pe "Roses" au fost la fel de bine primite de public, desi, din nou, mare parte a acestuia nu ascultase discul inaintea concertului.
"Salvation" si "Zombie" au dus publicul in pragul isteriei inainte de finalul concertului, iar bisul....pentru care Dolores a ales o rochie rosie de seara nu se putea conclude mai frumos decat cu melodia "Dreams", pe care multi din cei prezenti la concert o asteptau de foarte multa vreme.
Concertul The Cranberries de la Bucuresti a reprezentat pentru public o noua sansa de a se intalni cu una din cele mai importante trupe a ultimilor 20 de ani, o rememorare a amintirilor generate de muzica trupei irlandeze dar si un nou spectacol organizat cu success de Events.
Foto credit: Andreea Abraham

1 comentarii:

iopo | 12 octombrie 2012 la 14:26

sunetul mi s-a parut destul de prost