Corul Madrigal - concert extraordinar de Craciun - 9 decembrie

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL, simbol al măiestriei interpretative corale romanesti, va susţine un concert extraordinar de Crăciun, pe scena Ateneului Român, pe 9 decembrie. Evenimentul este inedit prin prezentarea colindelor romanesti in succesiunea originala in care au fost  inregistrate pentru prima oara pe disc de vinil , in urma cu 45 de ani. Acestea vor fi interpretate de  prestigiosul cor sub bagheta dirijorului  Voicu Popescu.

Corul Naţional de Cameră “Madrigal” a luat fiinţă în 1963, iar preț de peste patru decenii activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. În decursul a 47 de ani cu 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din țară şi străinătate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului capodopere aparţinând şcolilor Renaşterii Europene, interpretate în limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine şi vechi româneşti, colinde şi lucrări de inspiraţie folclorică, elemente din patrimoniului clasic autohton şi creaţii româneşti contemporane.

Pentru evenimentul din 9 decembrie se pun în vânzare două categorii de bilete:
Categoria VIP – 200 RON
Categoria I – 150 RON

Biletele pentru concertul extraordinar găzduit de Ateneul Român sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

0 comentarii: