Expirat: Helloween II - 27 octombrie

HELLOWEEN II @ EXPIRAT
Petrecere costumata / sambata, 27 octombrie

La o distanta fatidica de 363 de zile de la prima invazie a spiritelor destrabalate, poarta spre lumea de dincolo din Brezoianu 4 se deschide din nou, in noaptea de sambata, 27 octombrie.

Creaturi intunecate navalesc la bar, sunete nemaiauzite iau cu asalt difuzoarele, e frig, e ceata, e intuneric iar Expirat e inca o data teritoriul lor.

Fie-ti frica, dar nu dispera. Stim sigur de anul trecut ca fapturile nepoftite nu mai sunt in stare sa distinga intre om si drac dupa cateva shot-uri. Vino deghizat in cele mai sumbre creaturi imaginabile si inimaginabile si lasa-te confundat. Poate (doar poate) asa vei avea o sansa de supravietuire in tenebrele din Expirat.

Restul haosului, il pastram noi sub control. Sacrificam shot-uri sangerii pentru a tine spiritele multumite, organizam ritualuri pagane pe dancefloor sub coordonarea shamanului Matei in Expirat in timp ce de incantatiile de la „sectia agitati post-mortem” se ocupa The BasstardsVizualele de groaza si sperieturile in imagini vin de laEko.

Pentru cei in care a intrat diavolul alcoolic si vor sa se intoarca pe calea ce dreapta sau pentru spiritele prea mahmure, organizam dimineata servicii de spovedanie si exorcizari pe banda, no extra cost.

It’s gonna be one HELL of a weekend...again.

PS: Daca stati prost cu inima, cu o zi inainte, vineri, pe 26 octombrie se intampla dans neperturbat, tot in doua camere cu Stefan in Expirat si The Basstards in Room 2.

Ora: 22:00 - pe fusul orar al lumii de dincolo
Intrare: 10 spirite captive
Creepy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

0 comentarii: