"Dupa dealuri" isi incepe traseul prin orasele Romaniei

După o premieră de gală cu peste 1000 de invitaţi, la Cinema Patria din Bucureşti, „După dealuri”, în regia lui Cristian Mungiu, îşi începe traseul prin ţară, urmând să ajungă, în următoarele săptămâni, în peste 40 de oraşe. La proiecţia desfăşurată în prezenţa lui Cristian Mungiu, a actorilor şi a echipei au luat parte personalităţi din cultură, media, cinematografie sau sport precum Lucian Pintilie, Nae Caranfil, Florin Şerban, Cristian Tudor Popescu, Andreea Raicu, Amalia Enache sau tenismenii Horia Tecău şi Marius Copil. 


În acest weekend, echipa filmului se va întâlni şi cu spectatorii din Iași (26 octombrie, Cinema City-Iulius Mall, ora 18.00, şi Cinema Victoria, ora 19.00), Cluj (27 octombrie, Cinema City-Iulius Mall, ora 18.00, şi Cinema Florin Piersic, ora 20.00) şi Arad (28 octombrie, Cinema City-Atrium Mall, ora 16.00).

În prima săptămână, filmul scris și regizat de Cristian Mungiu și inspirat de romanele non-ficţionale ale Tatianei Niculescu Bran va putea fi văzut și de spectatorii din Timișoara, Arad, Craiova, Constanţa, Bacău, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Brașov, Brăila sau Tulcea

În luna noiembrie, pelicula propusă de România la Oscarul pentru Cel mai bun film străin va putea fi vizionată și la Sibiu, Piatra Neamț, Oradea, Deva, Botoșani, Alba Iulia, Bistrița, Râmnicu Vâlcea și în alte localități. Filmul va ajunge și în orașe care nu mai dispun de cinematograf precum Alexandria, Slobozia, Miercurea Ciuc sau Lugoj, iar proiecțiile vor fi organizate în case de cultură, teatre sau alte spații pentru spectacole. 

Detalii despre orașele și sălile unde rulează „După dealuri” vor putea fi găsite în permanență pe site-ul filmului www.dupadealuri.ro
După dealuri” a rulat în avanpremieră la Vaslui și la Câmpina, la finalul lunii septembrie.
Proiecțiile filmului în țară sunt sprijinite de Provident.

În jur de 40 de țări, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie și Rusia, au cumpărat drepturile de distribuție ale filmului. Distribuitorul român este Voodoo Films.

Despre Provident Financial România
Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și membră a Asociației Societăților Financiare din România (ALB).
Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident Financial România este parte a grupului britanic IPF, care are 2,5 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.
În cei peste 6 ani de prezență pe piața locală, compania a investit în România peste 140 de milioane de euro, din care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială. Provident are acum peste 700 de angajați și colaborează cu peste 3.900 de agenți independenți în peste 60 de orașe din întreaga țară. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.providentfinancial.ro.  

0 comentarii: