J'ai-lectro 5 in noimebrie in Studio Martin

J'ai-lectro 5 te invita la Studio Martin vineri, 16 noiembrie 2012, alaturi de Suie Paparude, ROA, DJ Marika si invitatii lor: Greeg, D-Laid, NotsocommonDJ, MoonSound si Happy Guttenberg. Evenimentul cu numarul 5 din seria J'ai-lectro reuneste intr-o singura noapte cei mai talentati artisti din sfera muzicii electronice autohtone intr-un spatiu dedicat de peste un deceniu promovarii culturii muzicale digitale.


Evenimentul va incepe la ora 22:00 si va oferi publicului prezent o experienta Electro de peste opt ore atingand diverse nuante ale subgenurilor muzicale preferate de artistii J'ai-lectro: de la Breakbeat, Drum'n'bass, Dubstep, pana la Disco, Indie Dance, House, Deep House, Glitch si Getto Funk, cea de-a cincea noapte J'ai-lectro va tine publicul inaintea difuzoarelor pana la rasarit.

J’ai-lectro se bucura de sustinerea televiziunii muzicale Utv si a promotorului muzicii romanesti de calitate: Radio Guerrilla. Berea oficiala a petrecerii este Ciuc Premium, marca mereu prezenta la cele mai bune evenimente muzicale live. J’ai-lectro 5 este un eveniment organizat de Jiji Event. Va asteptam vineri, 16 noiembrie, la Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr.61) la ora 22:00. Biletele la J'ai-lectro 5 costa 20 de lei si sunt disponibile online, in website-ul www.myticket.ro.

0 comentarii: