Castiga un suvenir rock'n'roll cu biletul la concertul Trooper

Pe 2 noiembrie in Chaos Club (fostul Jukebox Venue), TROOPER aniverseaza un deceniu de la lansarea albumului TROOPER I, album reper atat in cariera formatiei cat si pe scena rock din Romania. In aceeasi zi va fi lansata si reeditarea, in format digi-pack, a materialului.
Concertul din Bucuresti este urmat de un turneu national.

Pentru a marca cum se cuvine trecerea a 10 ani de la lansarea primului album, Coiotu’ pune la bataie un premiu pe masura: geaca pe care a imbracat-o el insusi pe scena, in perioada 2002 – 2004 cand piese precum  “Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” isi croiau drum spre inima ascultatorilor de rock. Geaca a revenit in actualitate in 2009, fiind purtata pe scena de Coiot in timpul showului din deschiderea primului concert Manowar din Romania.  

La tragerea la sorti ce are ca miza acest suvenir rock’n’roll vor fi incluse toate biletele achizitionate pentru concertul din Bucuresti.

 Intregul concert care va avea loc in Chaos Club va fi structurat in jurul sintagmei simbol Tari ca muntii”. Biletele sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

0 comentarii: