Curtea Veche Publishing: Saptamana regala

Sărbătorind o serie de proiecte de succes realizate alături de Casa Regală a României, Curtea Veche Publishing dedică Majestăţii Sale Regelui Mihai I o săptămână regală. Intervalul 22-28 octombrie aduce la Curtea Veche Publishing lansarea volumului „Maşinile Regelui” de ASR Principele Radu al României (23 octombrie, ora 17.00, AFI Palace Cotroceni), un concurs cu volume semnate de însuşi Majestatea Sa Regele Mihai şi o reducere de 50% la toate volumele regale. Pe 25 octombrie, chiar de ziua de naştere a Majestăţii Sale, doamna Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing, va fi decorată cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.


 „Aniversarea Regelui este o ocazie pentru a primi şi a dărui. Darul public este întotdeauna o carte. Anul acesta ne-am bucurat de <> şi Curtea Veche Publishing va face o tradiţie din a avea în fiecare an în planul editorial doua titluri despre Casa Regală.” (Iren Arsene)
 
Pentru Curtea Veche Publishing, colaborarea cu Familia Regală a României a fost şi este o deosebită onoare şi s-a concretizat până în acest moment cu o serie de succese editoriale: „Coroana română”, „Carte regală de bucate”, „Anul Regelui”,Muzica Regelui”, „Jubileul Regelui”, „Poveştile Reginei Maria a României”, „Maşinile Regelui”.

Lansarea volumului „Maşinile Regelui”, semnat de ASR Principele Radu, face parte din evenimentele regale din jurul aniversării zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României. Marţi, 23 octombrie, începând cu ora 17.00, volumul  va fi prezentat publicului în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae ai României. La evenimentul ce va fi găzduit de AFI Palace Cotroceni (B-dul Vasile Milea nr. 4, parter, culoarul Champs-Élysées), vor lua cuvântul Sandra Gătejeanu, Director de Protocol al Casei Regale, şi Iren Arsene, Managing Partner Curtea Veche Publishing. Seria evenimentelor dedicate acestui volum a fost deschisă pe 28 septembrie la Muzeul Naţional de Istorie din Bucureşti, continuând cu lansările de la Iaşi (1 octombrie) şi Oradea (12 octombrie).

Curtea Veche Publishing a pregătit, pentru admiratorii Familiei Regale, şi un concurs având drept premii volume cu autograful însuşi Majestăţii Sale Regelui Mihai I. Tot ce trebuie să facă participanţii este să răspundă pe blogul editurii (www.curteaveche.ro/blog) la întrebarea „Cum se numea prima maşină condusă de Regele Mihai, primită în dar la vârsta 6 ani?”.

În această săptămână regală, editura doreşte să îşi răsplătească cititorii fideli şi cu o reducere de preţ consistentă. Toate cărţile apărute în seria proiectelor regale vor beneficia pe site-ul www.curteaveche.ro de o reducere de 50% începând din data de 22 octombrie până la finalul zilei de 28 octombrie.

0 comentarii: