Color prezinta: Ellen Allien si Russ Yallop - 26 octombrie

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 22:00

PALATUL GHIKA (Strada Doamna Ghica, Nr. 5)
ABSOLUT COLOR are placerea de a prezenta pe 26 octombrie la Palatul Ghika pe ELLEN ALLIEN, leader al label-ului BPitch Control (Berlin) si reprezentat prolific al capitalei techno-ului european.

I se alatura, pentru prima data in Romania, londonezul RUSS YALLOP, artist membru al labelului Hot Creations si protejat al Crosstown Rebels.

Seara este completata de Indie Jules si Bogdan.

Accesul se face in baza a 25 de lei, cost valabil toata noaptea.

ELLEN ALLIEN
BPitch Control // Berlin, DE


Un simbol al dinamismului, Ellen Allien este prin definitie unul din artistii prolifici ce dau trendul in capitala techno-ului european Berlin.

DJ, designer si o femeie de afaceri de succes, Ellen le face pe toate, de la muzica la arta, avand propriul sau label BPitch Control inca din '99, precum si brand-ul Ellen Allien Fashion, o colectie de "povestiri senzuale pentru trup, fabricate din tesatura noptii si praf de stele".

Ellen este ea insasi o "stea stralucitoare in galaxia muzicii electronice", un caracter puternic care isi pune ideile in miscare din lumea viselor si fanteziei direct in realitatea paralela lor, dezvoltand o adictie contagioasa pentru muzica inca din copilarie, daca luam in considerare talentul sau in a canta la orga sau saxofon, alimentata de placerea cu care colectiona la vremea aceea vinyl-uri, la care mai putem adauga tehnici acrobatice si un interes vivid pentru dans si moda, aceste calitati eclectice culminand cu revelatia pop-ului minimalist pe care i-o aduce hitul The Kraftwerk - Das Model si decizia de a se muta un an la Londra.

Reintoarsa in Berlinul liber si deschis tuturor posibilitatilor, coplesita de diversitatea nocturna a Londrei, fascinata de acid house si infectata letal cu virusul muzicii electronice, Ellen acapareaza scena unerground locala (cluburi ca Tresor, Casino, Watergate si Ostgut/Berghain) tintind direct spre Univers (festivaluri ca Sónar, Melt!, Nuits Sonores, Time Warp, Wire in Japan, I Love Techno, WMC Miami ).

Label-ul prolific Bpitch Control nu-si propune decat sa ii certifice suprematia in Metropola techno-ului german prin contributia indubitabila a cavalerilor Sascha Funke, Kiki, TokTok, Paul Kalkbrenner si Modeselektor initial, urmandu-le progresiv Aerea Negrot, Chaim, Sillon, Thomas Muller, Mr. Statik, We Love si Dance Disorder si Camea - o armata de artisti talentati militand pentru sound-ul fluid al peisajelor feerice, printr- o infuziune techno-romantica intre pop, house si indie.

RUSS YALLOP
Crosstown Rebels, Hot Creations // London, UK


Russ Yallop, unul dintre rebelii de la rascruce (Crosstown Rebels) si o creatie fierbinte (Hot Creations) a capitalei europene a acid house-ului mai sus mentionat, un tanar fermecator cu allura texana si atitudine britanica, nu se situeaza mai prejos prin contributia pr care o aduce in prezent la influenta virusala a bass-based house-ului prin hiturile precum 'I Can't Wait', 'Rock Me' sau colaborarile cu Wildkatz si sustinerea de care se bucura din partea Hot Natured (Jamie Jones si Lee Foss) alaturi de mult-prea-simpaticii Richy Ahmed si Robert James, reprezentand sound-ul prezentului, viral si cu o energie vibranta, o emergenta eclectica intre dance, disco si house.

LINE UP
Ellen Allien
Russ Yallop
Indie Jules
Bogdan

INTRARE
25 Lei (toata noaptea)

DETALII
Data: vineri, 26 octombrie 2012, de la 22:00
Organizator: Color – www.coloring.ro
Locatie: Palatul Ghika
Adresa: Strada Doamna Ghica, Nr. 5
Acreditari presa si parteneriate: petra@coloring.ro
Informatii: dan@coloring.ro


LINK EVENIMENT FACEBOOK:
http://www.facebook.com/events/355012104582225

PARTENER:
Absolut

SPONSORI:
Burn Studios
Aqua Carpatica
Heineken
Hotel Caro
 
COLOR:


ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI !

0 comentarii: