Joseph Lee Jackson de la actorie la A Vision of Mercury

Showul A Vision Of Mercury face, de 14 ani, ocolul lumii, iar Joseph Lee Jackson, este cotat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury. Pentru prima oara il veti putea vedea si la Bucuresti, pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe, intr-un spectacol din care nu vor lipsi hituri precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.”

Statutul de actor si interpret de musical este chiar cel care l-a adus pe Joseph Lee Jackson in postura actuala: „a inceput totul la o auditie pentru rolul Freddie, la care m-am prezentat alaturi de alti 40 de barbati, care incercau sa cânte si adopte o postura scenica specifica regretatul solist. Dupa mai multe etape preliminare, mi s-a oferit rolul si am plecat intr-un turneu de 3 luni, cu teatrul ce avea in repertoriu reprezentatia respectiva. La intoarcere am continuat pe cont propriu, mai intâi cu showuri locale, apoi cu angajamente pentru evenimente din ce in ce mai mari”.

A Vision of Mercury a fost cap de afis in programul  festivalului de anul nou, din Dubai, ce a fost urmarit de milioane de oameni, prin intermediul transmisiei efectuate de MTV Asia. Spectacolul a fost prezentat in sali ce au gazduit reprezentatii de inalta tinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar si in fata a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinta.

Pentru A Vision Of Mercury mai sunt in vanzare bilete fara loc, la pretul de 50 RON, iar ultimele bilete cu loc se mai gasesc doar in Hard Rock Cafe, la pretul de 60 RON.  

Biletele fara loc sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

0 comentarii: