Review: Andra at Iconic Halloween - Icon Series Club

Sambata, 27 octombrie,  nou deschisul club Icon Series Club a pregatit Bucurestenilor dornici de petreceri de Halloween o supriza cat se poate de placuta: Andra @ Iconic Halloween.
Proaspat aparut in peisajul clubbing-ului Bucurestean, Icon Series Club (Calea Floreasca 111 - 113) se anunta a fi un loc in care odata venit in vizita iti vei dori, mai mult ca sigur, sa revii. Clubul este spatios, decorat si organizat cu foarte mult stil, personalul este amabil iar preturile sunt medii.
La vizita noastra, cu ocazia concertului Andra, clubul a fost aproape plin si, in pofida acestui fapt, am apreciat foarte mult faptul ca aerisirea a facut fata cu brio.
Dj-ul "local" a incalzit atmosfera cu ritmuri desprinse de pe undele radiourilor comerciale pentru ca, in jurul orei 01:30, Andra sa urce pe scena pentru un mini-recital ce a durat 30 de minute.
Publicul a fost incantat peste masura de prestatia artistei si a contribuit din plin la creerea unui concert reusit dansand si cantand pe ritmul unor melodii ca "K la meteo", "Dragostea e tot ce ramane" sau "Baietii si fetele". Un atu in plus pentru reusita acestui concert este si sonorizarea excelenta, destul de greu de gasit in alte cluburi Bucurestene, de care dispune Icon Series Club.
Icon Series Club este un club pe care recomandam sa nu il ratezi in iesirile pe care le ai in plan pentru urmatoarea perioada.


0 comentarii: