Luni se pun in vanzare biletele pentru concertul Depeche Mode

Biletele pentru concertul Depeche Mode din 15 mai 2013 se vor pune in vanzare incepand de luni, 29 octombrie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 135 si 435 lei. Show-ul de la Bucuresti face parte din noul turneu european al trupei, anuntat chiar zilele trecute intr-o conferinta de presa sustinuta la Paris. Concertul va avea loc pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic.

Incepand de luni, 29 octombrie, fanii trupei isi vor putea achizitiona biletele pentru concertul Depeche Mode de anul viitor, de la Bucuresti, de pe site-ul www.MyTicket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in magazinele de specialitate. Biletele au preturile cuprinse intre 135 si 435 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc, in categoria Gazon A si B, sunt 245 lei, respectiv 135 lei, in timp de locurile pe scaune vor costa 145, 170, 200, 240, 275, 320, sau 435 lei.


Depeche Mode este cu siguranta cea mai de succes trupa de muzica electronica din toate timpurile, de altfel revista Q Magazine incluzand-o in topul celor mai bune 50 de trupe care au schimbat lumea, oferindu-i in anul 2002 „Innovation Award”. De-a lungul carierei trupa a primit cinci nominalizari la premiile Grammy, doua nominalizari la MTV Video Music Awards si sase nominalizari la MTV Europe Music Awards, castigand in anul 2006 la categoria Best Group. Asa cum a anuntat pe 23 octombrie in cadrul conferintei de la Paris, Depeche Mode se pregateste de lansarea celui de-al 13-lea material discografic si de inceperea unui nou turneu european ce va include 25 de tari, printre care si Romania.

0 comentarii: