BZN si-a facut fanii sa planga

In weekendul care a trecut, cei de la BZN au reusit sa-i faca pe fani sa planga! Dar nu de tristete ci de bucurie. Pe 28 Octombrie 2012 olandezii au sustinut in capitala un dublu-concert de zile mari, la care au participat mii de fani; dat fiind succesul de care s-a bucurat prima reprezentatie anuntata, organizatorii au fost nevoiti sa mai programeze inca un concert, in aceeasi zi.


   Pe tot parcursul spectacolului publicul a aplaudat si a cantat alaturi de cei doi solisti ai formatiei. Cu o orchestra compusa din 5 instrumentisti si un backing vocals talentat, cei de la BZN au smuls atat aplauze frenentice de la spectatori cat si lacrimi de bucurie. „Sunt niste titani ai muzicii. Ii iubesc enorm si ii ascult zilnic. Ma bucur ca au revenit!” spunea un domn trecut de prima tinerete, dar a carui vioiciune si bucurie se puteau citi in ochi. „Sunt idolii tineretii mele. Cand ascult melodia „Blue Eyes Blue Eyes” ma gandesc la un iubit de-al meu care avea ochii albastri. Am aplaudat de ma dor mainile. Am si ragusit! Superb concert!” spunea cu melancolie in glas o cocheta doamna de vreo 50 de ani.

     Emotionati din cale afara, fanii BZN au fost un public minunat pentru artistii olandezi. Au primit zeci de buchete de flori, la un moment dat cineva din public punand pe scena chiar o punguta de cadou in care se afla o... palinca! Cei doi au primit-o cu bucurie, Jan fiind mai mult decat surprins si amuzat de gest. Dar si solistul a avut o surpriza pentru cei din public: Jan Kaiser a scos la un moment dat o hartiuta din buzunar si a citit in romana: „Suntem aici pentru ca va iubim!” Apoi i-a invitat pe toti la dans si in acordurile piesei „Dance Dance” Annie a coborat de pe scena si a mers in public, care evident, era in delir, cantand si dansand impreuna. Toti cei aflati in sala nu au putut sa nu remarce frumusetea si silueta perfecta a solistei trecute de 50 de ani. Nici Jan nu s-a lasat mai prejos, acesta aratand o forma fizica de invidiat, dansand si miscandu-se ca un adolescent.

     Cei de la BZN au cantat atat hituri consacrate precum „Blue Eyes Blue Eyes”, „Dance Dance”, dar si piese mai noi, facand chiar o dedicatie fanilor din Romania. Acesta a cantat impreuna cu Annie un calup de melodii frantuzesti. Dupa toate aceste mici surprize, a urmat si marea veste care i-a facut pe fani sa exalte de bucurie: BZN va mai sustine un concert la Bucuresti, pe 6 decembrie! Acesta nu va fi la fel ca cel de pe 28 octombrie, ci va fi unul dedicat sarbatorilor de iarna! Dar mai multe detalii veti afla chiar in zilele ce urmeaza.

       ~~Concertele „BZN” au avut loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si au fost organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service. ~~

     ~~Trupa BZN va sustine un concert si in Constanta, la Sala Sporturilor, pe data de 2 decembrie 2012!~~

0 comentarii: