GaiaBoutique Club: Matter of-Fact 4 - 26 octombrie

Matter of-Fact continua seria de evenimente cu alte doua nume sonore din muzica electronica: Tiger & Woods si Mark E, invitati special in cadrul evenimentului ce va avea loc pe data de 26 octombrie, la GAIABOUTIQUE CLUB (STR. TARAMULUI, nr 19).


Tiger & Woods sunt doi DJ care s-au intalnit intr-o zi intr-un subsol unde erau in cautare de piese cat mai noi si interesante. Accidental au descoperit piesa DJ-ului legenda din New York „Hot Trix” Scott. Larry si David au decis sa achizioneze piesa si au bagat-o in studioul lui Tiger. Din pacate single-ul nu s-a lansat inca din cauza unor probleme dar baietii au continuat sa lucreze si se bucura de succes pana in ziua de azi.


Muzica pe care Mark E o face este chintesenta house-ului, constanta, mecanica si intoxicant de simpla. Producatorul si Dj-ul a avut o ascensiune inceata dar sigura fiind supranumit unul dintre cele mai naturale talente ale acestui gen muzical.
Primul lui album intitulat „Playing With Knives” este o introducere in hipnotizantele puteri ale muzicii house. Cu cat a inaintat in varsta, Mark s-a infiltrat pe scena muzicala a Wolvehampton-ului, alaturi de legende ca John Kelly si Frankie Knuckels. Mark ca producator a realizat edituri naturale, calde si o combinatie intersanta cu tempouri intre 105 si 115 bbm. Artistul isi lanseaza acum primul album intitulat „Stone Breaker”  care este definitoriu ca fiecare lucru pe care l-a realizat, o pata in muzica de club globala cu un sound in acelasi timp familiar dar si unic cum numai putini pot crea.


Matter of-Fact Issue 4 va asteapta pe 26 octombrie, la GaiaBoutique Club (Str. Tarmului, nr. 19),  pentru a trai, impreuna cu Mark E, Tiger & Woods, Search DIP si Heion muzica electronica, in toate semnificatiile ei posibile.

Evenimentul este sustinut de SKY Vodka si AQUA Carpatica iar bilete pot fi procurate de la intrare in seara evenimentului.  

0 comentarii: