Trooper - sesiune de autografe in Chaos Club

TROOPER anunţă încă o surpriză pentru concertul aniversar “Tari ca munţii,” ce va avea loc vineri, 2 noiembrie, în Chaos Club. Cei care vor fi prezenţi la eveniment vor putea lua parte sesiunea de autografe ce se va desfăşura începând cu ora 20.00, la standul de merchendise din interiorul locaţiei.

Seara aniversară, ce marchează 10 ani de la lansarea albumului TROOPER I va fi una cu totul specială şi va include, printre altele, proiecţia unui scurt metraj 3 D şi unui documentar video despre TROOPER I, precum şi prezentarea live a tuturor pieselor de pe album. 

Pregătim o seară rock’n’roll pe cinste, cu toate piesele de pe TROOPER I, dar şi cu o adevărată incursiune prin toate celelalte materiale ale noastre. Vom fi pe scenă peste 2 ore,” promite Coiotul.

Albumul TROOPER I reeditat va fi disponibil în cadrul concertului aniversar ce va marca şi startul turneului naţional “Tari ca munţii”. CD-ul apare în format digi-pack, tocmai pentru a oferi fanilor o formă de prezentare actualizată. Pe lângă cele 10 piese, pe material se va găsi şi un documentar în care este prezentată povestea TROOPER I. Materialul se va găsi  şi la celelalte concerte din cadrul turneului.

În deschiderea concertului din Bucureşti va cânta trupa WILDER, începând cu ora 21.00, iar TROOPER va urca pe scenă de la 21.50.

Întregul concert care va avea loc în Chaos Club va fi structurat în jurul sintagmei simbol Tari ca munţii”. Biletele sunt deja în vânzare, la preţul de 20 lei. Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

0 comentarii: